Adıyaman’da Cumhuriyet Haftası, 'Cumhuriyete Doğru' filmi ile başladı

(Web Sitesi) - Web Sitesi | 28.10.2024 - 13:42, Güncelleme: 28.10.2024 - 13:42 265 kez okundu.
 

Adıyaman’da Cumhuriyet Haftası, 'Cumhuriyete Doğru' filmi ile başladı

ADIYAMAN (PHA) - Güner KUZU - Cumhuriyetimizin 101. yılı dolayısıyla düzenlenen Cumhuriyet Haftası etkinlikleri, Adıyaman’da okullarda coşkulu bir şekilde başladı.
Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin imzasıyla yayımlanan genelge doğrultusunda, 28 Ekim Pazartesi günü tüm okullarda ilk ders saati, “Dersimiz Cumhuriyete Doğru” adlı filmin izlenmesiyle gerçekleştirildi. Cumhuriyetin kuruluş mücadelesini ve milli birlik duygusunu işleyen film, Cumhuriyetin 101. yılına girerken Türkiye Yüzyılı vizyonuna katkı sağlaması hedefiyle hazırlandı. "İl Milli Eğitim Müdürü Öğrencilerle Birlikte İlk Dersi İzledi" Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Cumhuriyet Haftası’na özel hazırlanan ilk ders etkinliğinde, Adıyaman Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrencilerle bir araya gelerek EBA platformunda yayımlanan filmi birlikte izledi. Tosun, Cumhuriyet Bayramı'nı hep birlikte kutlayacağımız bu anlamlı haftada öğrencilerin yanında olmanın önemini vurguladı. "Cumhuriyet Haftası Boyunca Etkinlikler Sürecek" Hafta boyunca, Adıyaman genelindeki tüm okullarda öğrencilerin milli bilincini güçlendirmeyi ve tarih bilgilerini pekiştirmeyi hedefleyen çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Şehit ve gazilerimiz saygıyla anılacak, milli birlik ve beraberlik duygusu pekiştirilecek. Etkinlikler kapsamında, öğrencilere milli değerlerimizi aşılamak, bağımsızlığın önemini öğretmek, tarih bilinci oluşturmak ve Türkiye’nin geleceğine bilinçli bireyler yetiştirmek amaçlanıyor. Kaynak : PHA
ADIYAMAN (PHA) - Güner KUZU - Cumhuriyetimizin 101. yılı dolayısıyla düzenlenen Cumhuriyet Haftası etkinlikleri, Adıyaman’da okullarda coşkulu bir şekilde başladı.

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin imzasıyla yayımlanan genelge doğrultusunda, 28 Ekim Pazartesi günü tüm okullarda ilk ders saati, “Dersimiz Cumhuriyete Doğru” adlı filmin izlenmesiyle gerçekleştirildi.

Cumhuriyetin kuruluş mücadelesini ve milli birlik duygusunu işleyen film, Cumhuriyetin 101. yılına girerken Türkiye Yüzyılı vizyonuna katkı sağlaması hedefiyle hazırlandı.

"İl Milli Eğitim Müdürü Öğrencilerle Birlikte İlk Dersi İzledi"

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Cumhuriyet Haftası’na özel hazırlanan ilk ders etkinliğinde, Adıyaman Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrencilerle bir araya gelerek EBA platformunda yayımlanan filmi birlikte izledi. Tosun, Cumhuriyet Bayramı'nı hep birlikte kutlayacağımız bu anlamlı haftada öğrencilerin yanında olmanın önemini vurguladı.

"Cumhuriyet Haftası Boyunca Etkinlikler Sürecek"

Hafta boyunca, Adıyaman genelindeki tüm okullarda öğrencilerin milli bilincini güçlendirmeyi ve tarih bilgilerini pekiştirmeyi hedefleyen çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Şehit ve gazilerimiz saygıyla anılacak, milli birlik ve beraberlik duygusu pekiştirilecek. Etkinlikler kapsamında, öğrencilere milli değerlerimizi aşılamak, bağımsızlığın önemini öğretmek, tarih bilinci oluşturmak ve Türkiye’nin geleceğine bilinçli bireyler yetiştirmek amaçlanıyor.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.