İzmir Tiyatroları Buluşması başlıyor

14.10.2024 - 12:26, Güncelleme: 14.10.2024 - 12:26 56 kez okundu.
 

İzmir Tiyatroları Buluşması başlıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4. kez düzenlenen İzmir Tiyatroları Buluşması, 15-30 Ekim tarihleri arasında, İzmirli sanatçı ve sanatseverlerle buluşuyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenecek 4. İzmir Tiyatroları Buluşması, İzmir’de faaliyet yürüten 26 tiyatro ekibine ev sahipliği yapacak. 15-30 Ekim tarihleri arasındaki etkinliklerde, İzmir’in çeşitli mekânlarında birbirinden özel tiyatro oyunları sahnelenecek. Bu yıl İzmirli tiyatro yazarı, yönetmen, oyuncu ve seslendirme sanatçısı Dinçer Sümer anısına düzenlenen 4. İzmir Tiyatroları Buluşması, perdelerini 15 Ekim’de “Omlet” isimli oyunla açıyor. Buluşmanın ilk oyunu, Tarihi Bıçakçı Han’da saat 20.00’de sahnelenecek ve etkinlik boyunca tüm oyunlar ücretsiz olarak izleyicilerle buluşacak. Sahnelenecek tiyatro oyunlarının detaylarına kultursanat.izmir.bel.tr adresinden ulaşılabilir. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4. kez düzenlenen İzmir Tiyatroları Buluşması, 15-30 Ekim tarihleri arasında, İzmirli sanatçı ve sanatseverlerle buluşuyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenecek 4. İzmir Tiyatroları Buluşması, İzmir’de faaliyet yürüten 26 tiyatro ekibine ev sahipliği yapacak. 15-30 Ekim tarihleri arasındaki etkinliklerde, İzmir’in çeşitli mekânlarında birbirinden özel tiyatro oyunları sahnelenecek.

Bu yıl İzmirli tiyatro yazarı, yönetmen, oyuncu ve seslendirme sanatçısı Dinçer Sümer anısına düzenlenen 4. İzmir Tiyatroları Buluşması, perdelerini 15 Ekim’de “Omlet” isimli oyunla açıyor. Buluşmanın ilk oyunu, Tarihi Bıçakçı Han’da saat 20.00’de sahnelenecek ve etkinlik boyunca tüm oyunlar ücretsiz olarak izleyicilerle buluşacak.

Sahnelenecek tiyatro oyunlarının detaylarına kultursanat.izmir.bel.tr adresinden ulaşılabilir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.