MİLLETVEKİLİ ADAYI AKBULUT VE BERABERİNDEKİLER HASTANE PERSONELİNİ ZİYARET ETTİ

SİYASET 10.05.2023 - 12:07, Güncelleme: 10.05.2023 - 12:07 3402+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ ADAYI AKBULUT VE BERABERİNDEKİLER HASTANE PERSONELİNİ ZİYARET ETTİ

CHP Milletvekili Adayı İzzet Akbulut ve Beraberindeki Heyet Bugün Burdur Devlet Hastanesini Ziyaret ederek sağlık çalışanları ve hastalar ile görüştü.
Sağlık Çalışanlarının Sorunlarını Dinleyen Heyet Çalışma Koşullarının İyileştirilmesi, Sağlıkta Şiddete Son Verilmesi, Mobbing Uygulamaları, Personel Yetersizliği ve Liyakatsiz Personellerin Torpille Rahat Birimlerde Görevlendirilmesi Gibi Sorunlara Karşı, Yıpranma Süresinin Yeniden Düzenleneceğinin, Maaşların Yükseltileceğinin, Döner Sermaye Ödemesinin Emekliliğe Yansıtılacağı, Sağlıkçılara Karşı Şiddetin Son Bulması İçin Caydırıcı Önlemlerin Alınacağı, Teşvik ve Taban Ücretlerdeki Adaletsizliğin Giderilmesi İçin Çalışacaklarını Bildirdi.                    SANAYİ ESNAFI GİRDİLERİ YÜZÜNDEN NEFES ALAMIYOR CHP Milletvekili Adayları İzzet Akbulut ve Süleyman Erman, Beraberinde İl Başkanı, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Merkez İlçe Başkanı, Saadet Partisi İl Teşkilatı ve Partililerle Birlikte Yeni Sanayi Sitesinde Esnafların Sorunlarını Dinledi. Özellikle Yedek Parça Temini ve Parça Fiyatlarının Günden Güne Artması, Bu Sebeple İşçilikten Feragat Ettiklerini, Bağ-Kur Primleri ve Vergi Borçlarının Biriktiği, Eleman Bulmakta Zorlanıldığı Gibi Şikayetlerin Çoğunlukta Olduğu Ziyarette İzzet Akbulut İktidar Olmaları Halinde İşyeri Kira Ödemelerinde Stopajı Sıfırlayacaklarını, Salgın Sürecinde Kullanılan Kredi, Bağ-Kur ve Vergi Borçlarının Faizlerini Sileceklerini, Esnaf ve Ticaret Bakanlığı Kuracaklarını Bu Yolla Doğrudan Esnaf ve Kobilerin Rahat Nefes Almalarını Sağlayacaklarını Belirtti. Esnafın E-Ticaret Yapmasını Destekleyeceklerini de Belirten Akbulut Halk Bankasını Doğrudan Esnafın ve Kobi’lerin Bankası Yapacaklarının Sözünü Verdi. İzzet Akbulut ve Beraberindeki Heyet Çalışmalarına Akşam Çerçin ve Askeriye Köylerinde Devam Etti.
CHP Milletvekili Adayı İzzet Akbulut ve Beraberindeki Heyet Bugün Burdur Devlet Hastanesini Ziyaret ederek sağlık çalışanları ve hastalar ile görüştü.

Sağlık Çalışanlarının Sorunlarını Dinleyen Heyet Çalışma Koşullarının İyileştirilmesi, Sağlıkta Şiddete Son Verilmesi, Mobbing Uygulamaları, Personel Yetersizliği ve Liyakatsiz Personellerin Torpille Rahat Birimlerde Görevlendirilmesi Gibi Sorunlara Karşı, Yıpranma Süresinin Yeniden Düzenleneceğinin, Maaşların Yükseltileceğinin, Döner Sermaye Ödemesinin Emekliliğe Yansıtılacağı, Sağlıkçılara Karşı Şiddetin Son Bulması İçin Caydırıcı Önlemlerin Alınacağı, Teşvik ve Taban Ücretlerdeki Adaletsizliğin Giderilmesi İçin Çalışacaklarını Bildirdi.

                   SANAYİ ESNAFI GİRDİLERİ YÜZÜNDEN NEFES ALAMIYOR

CHP Milletvekili Adayları İzzet Akbulut ve Süleyman Erman, Beraberinde İl Başkanı, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Merkez İlçe Başkanı, Saadet Partisi İl Teşkilatı ve Partililerle Birlikte Yeni Sanayi Sitesinde Esnafların Sorunlarını Dinledi. Özellikle Yedek Parça Temini ve Parça Fiyatlarının Günden Güne Artması, Bu Sebeple İşçilikten Feragat Ettiklerini, Bağ-Kur Primleri ve Vergi Borçlarının Biriktiği, Eleman Bulmakta Zorlanıldığı Gibi Şikayetlerin Çoğunlukta Olduğu Ziyarette İzzet Akbulut İktidar Olmaları Halinde İşyeri Kira Ödemelerinde Stopajı Sıfırlayacaklarını, Salgın Sürecinde Kullanılan Kredi, Bağ-Kur ve Vergi Borçlarının Faizlerini Sileceklerini, Esnaf ve Ticaret Bakanlığı Kuracaklarını Bu Yolla Doğrudan Esnaf ve Kobilerin Rahat Nefes Almalarını Sağlayacaklarını Belirtti. Esnafın E-Ticaret Yapmasını Destekleyeceklerini de Belirten Akbulut Halk Bankasını Doğrudan Esnafın ve Kobi’lerin Bankası Yapacaklarının Sözünü Verdi. İzzet Akbulut ve Beraberindeki Heyet Çalışmalarına Akşam Çerçin ve Askeriye Köylerinde Devam Etti.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.