MİLLETVEKİLİ OLMADAN VATANDAŞIN TALEBİNİ YERİNE GETİRDİ

SİYASET 10.05.2023 - 10:09, Güncelleme: 10.05.2023 - 10:09 3502+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ OLMADAN VATANDAŞIN TALEBİNİ YERİNE GETİRDİ

CHP Burdur Milletvekili adayı Hülya Gümüş, daha milletvekili olmadan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanının desteği ile vatandaşın talebini yerine getirdi, gönüllere taht kurdu.
Bucak ilçesine bağlı Kızıllı köyü ziyareti esnasında bir vatandaşın köyde yapılan düğün salonu için temin ederek gönüllere taht kurdu. Kızıllı köyü sakinlerinin istekleri ile bahçesinde kullanılmak üzere parke taşı talebi üzerine hemen kolları için sıvayan Hülya Gümüş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek aracılığı ile vatandaşın talebini yerine getirdi. BAŞKAN MUHİTTİN BÖCEK:” BUCAK’IN YERİ BİZDE AYRI” Kızıllı köyüne parke taşı gönderimi yapan Başkan Böcek, Hülya Gümüş’ün her zaman yanında olduğunu, Bucak ilçesinin de Antalya’nın ilçelerinden farkının olmadığını ve hatta 20.ilçe olarak Bucak’ı gördüklerini ifade etti. VATANDAŞ TEŞEKKÜR VİDEOSU ÇEKİP GÖNDERDİ Kızıllı köyünde parke taşlarının geldiğini gören vatandaş, bir video çekerek Milletvekili adayı Hülya Gümüş’e teşekkür etti. Videoda “Geçtiğimiz günlerde CHP Milletvekili adayımız Hülya Gümüş, köyümüze geldiğinde parke taşı talep etmiştik. Sağ olsun bu ihtiyacımızı hemen giderdi. Parke taşlarımızın bir kısmı geldi daha da 2 kamyon parke taşımız geliyor. Hepinize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı  
CHP Burdur Milletvekili adayı Hülya Gümüş, daha milletvekili olmadan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanının desteği ile vatandaşın talebini yerine getirdi, gönüllere taht kurdu.

Bucak ilçesine bağlı Kızıllı köyü ziyareti esnasında bir vatandaşın köyde yapılan düğün salonu için temin ederek gönüllere taht kurdu. Kızıllı köyü sakinlerinin istekleri ile bahçesinde kullanılmak üzere parke taşı talebi üzerine hemen kolları için sıvayan Hülya Gümüş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek aracılığı ile vatandaşın talebini yerine getirdi.

BAŞKAN MUHİTTİN BÖCEK:” BUCAK’IN YERİ BİZDE AYRI”

Kızıllı köyüne parke taşı gönderimi yapan Başkan Böcek, Hülya Gümüş’ün her zaman yanında olduğunu, Bucak ilçesinin de Antalya’nın ilçelerinden farkının olmadığını ve hatta 20.ilçe olarak Bucak’ı gördüklerini ifade etti.

VATANDAŞ TEŞEKKÜR VİDEOSU ÇEKİP GÖNDERDİ

Kızıllı köyünde parke taşlarının geldiğini gören vatandaş, bir video çekerek Milletvekili adayı Hülya Gümüş’e teşekkür etti.

Videoda “Geçtiğimiz günlerde CHP Milletvekili adayımız Hülya Gümüş, köyümüze geldiğinde parke taşı talep etmiştik. Sağ olsun bu ihtiyacımızı hemen giderdi. Parke taşlarımızın bir kısmı geldi daha da 2 kamyon parke taşımız geliyor. Hepinize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.