MİNİK ÖĞRENCİLER İTFAİYEYİ GEZEREK ÖĞRENDİLER

GÜNDEM 16.03.2023 - 12:08, Güncelleme: 16.03.2023 - 12:08 3649+ kez okundu.
 

MİNİK ÖĞRENCİLER İTFAİYEYİ GEZEREK ÖĞRENDİLER

Burdur 75.Yıl Cumhuriyet Anaokulunda eğitim gören çocuklar öğretmenleri ile birlikte Burdur İtfaiyesi’ni gezerek bilgi aldı..
Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü minik öğrencileri ağırlamaya devam ediyor. Kaskları ve itfaiye üniformaları ile alanı gezen minikler, itfaiyenin yangın ve diğer çalışmalarda kullandıkları ekipmanlarla ilgili bilgi edindi. Minik itfaiyeciler yangın hortumu ile su sıkarak hem eğlendi hem de yangına nasıl müdahale edildiğini öğrendi. İtfaiye Müdürlüğüne bağlı araçlara binerek içerisindeki malzemeleri de meraklı gözlerle inceleyen minik misafirler daha sonra itfaiye binasını gezdi. Ziyaretin adından çocuklar, itfaiye personeliyle hatıra fotoğrafı çektirdi. İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Ballak “"Çocuklarımıza yangın öncesi, sırası ve sonrasında yapılması gerekenler, evlerinde kibrit, çakmak gibi yakıcı maddelerle oynamamaları, elektrik prizlerine çeşitli cisimler sokmamaları gibi konularda bilgilendirmelerde bulunduk. Çocuklarımıza itfaiye araçlarımızın tanıtımlarını gerçekleştirdik” dedi.      
Burdur 75.Yıl Cumhuriyet Anaokulunda eğitim gören çocuklar öğretmenleri ile birlikte Burdur İtfaiyesi’ni gezerek bilgi aldı..

Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü minik öğrencileri ağırlamaya devam ediyor. Kaskları ve itfaiye üniformaları ile alanı gezen minikler, itfaiyenin yangın ve diğer çalışmalarda kullandıkları ekipmanlarla ilgili bilgi edindi. Minik itfaiyeciler yangın hortumu ile su sıkarak hem eğlendi hem de yangına nasıl müdahale edildiğini öğrendi.

İtfaiye Müdürlüğüne bağlı araçlara binerek içerisindeki malzemeleri de meraklı gözlerle inceleyen minik misafirler daha sonra itfaiye binasını gezdi. Ziyaretin adından çocuklar, itfaiye personeliyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Ballak “"Çocuklarımıza yangın öncesi, sırası ve sonrasında yapılması gerekenler, evlerinde kibrit, çakmak gibi yakıcı maddelerle oynamamaları, elektrik prizlerine çeşitli cisimler sokmamaları gibi konularda bilgilendirmelerde bulunduk. Çocuklarımıza itfaiye araçlarımızın tanıtımlarını gerçekleştirdik” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.