ÖZGÜR ÖZEL CUMHURBAŞKANI TAYİP ERDOĞAN’I TOPA TUTTU

SİYASET 25.05.2023 - 17:09, Güncelleme: 25.05.2023 - 17:09 3888+ kez okundu.
 

ÖZGÜR ÖZEL CUMHURBAŞKANI TAYİP ERDOĞAN’I TOPA TUTTU

Aynı hatayı bir daha tekrarlamaya gerek var mı? Yeniden özelleştirme söylentilerine gerek var mı? Gelin Burdurun malı Burdurlular da kalsın” diye çağrıda bulundu.
      Burdur ve Bucak ilçesinde halka hitap eden CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel Burdur Şeker Fabrikası’nı yeniden özelleştirilmesini gündeme getirmeye gerek var mı? Özelleştirme yaptınız ve satamadınız yeniden bunu gündeme getirmeye gerek yok Burdur şeker fabrikası yüksek polarizasyon şeker üreten işletmelerimiz arasında bırakın da bu şeker fabrikası Burdur’un malı olmaya ve yüksek polarizasyon şeker üretimine devam etsin CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel Burdur’dan hükümete yüklendi. Özgür Özel Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaşı Üsküdar Belediyesi önünde oturma eylemine davet ettiğini hatırlatarak "Ama sen Türkiye’yi hapishaneye döndürdün. Kimseye izin vermiyorsun. Lafın gelişi bunu söylüyorsun" dedi. Burdur Şeker Fabrikasının bu yıl tarihi bir üretim rekoru kırdığına dikkat çeken Özel, “Şimdi bu vakitten sonra Burdur’daki bütün AK Partililere sorayım. Aynı hatayı bir daha tekrarlamaya gerek var mı? Yeniden özelleştirme söylentilerine gerek var mı? Gelin Burdurun malı Burdurlular da kalsın” diye çağrıda bulundu.
Aynı hatayı bir daha tekrarlamaya gerek var mı? Yeniden özelleştirme söylentilerine gerek var mı? Gelin Burdurun malı Burdurlular da kalsın” diye çağrıda bulundu.

      Burdur ve Bucak ilçesinde halka hitap eden CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel Burdur Şeker Fabrikası’nı yeniden özelleştirilmesini gündeme getirmeye gerek var mı? Özelleştirme yaptınız ve satamadınız yeniden bunu gündeme getirmeye gerek yok Burdur şeker fabrikası yüksek polarizasyon şeker üreten işletmelerimiz arasında bırakın da bu şeker fabrikası Burdur’un malı olmaya ve yüksek polarizasyon şeker üretimine devam etsin

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel Burdur’dan hükümete yüklendi. Özgür Özel Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaşı Üsküdar Belediyesi önünde oturma eylemine davet ettiğini hatırlatarak "Ama sen Türkiye’yi hapishaneye döndürdün. Kimseye izin vermiyorsun. Lafın gelişi bunu söylüyorsun" dedi. Burdur Şeker Fabrikasının bu yıl tarihi bir üretim rekoru kırdığına dikkat çeken Özel, “Şimdi bu vakitten sonra Burdur’daki bütün AK Partililere sorayım. Aynı hatayı bir daha tekrarlamaya gerek var mı? Yeniden özelleştirme söylentilerine gerek var mı? Gelin Burdurun malı Burdurlular da kalsın” diye çağrıda bulundu.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.