Pırıl Pırıl Bir Salihli İçin Durmadan Çalışıyoruz

02.07.2024 - 15:13, Güncelleme: 02.07.2024 - 15:13 102 kez okundu.
 

Pırıl Pırıl Bir Salihli İçin Durmadan Çalışıyoruz

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler daha temiz bir Salihli için Bizim Ev Sosyal Tesisleri ve Gümüşçayı çevresinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şehrimizin her noktasında vatandaşlarımızın sağlığı ve yaşam kalitesi için yoğun gayret gösteren ekiplerimiz, günün her saatinde temizlik, çöp toplama ve yeşil alanların bakımı konusunda hassasiyetle çalışıyor. Şehir genelinde hijyen standartlarını en üst seviyede tutmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler daha temiz bir Salihli için Bizim Ev Sosyal Tesisleri ve Gümüşçayı çevresinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Şehrimizin her noktasında vatandaşlarımızın sağlığı ve yaşam kalitesi için yoğun gayret gösteren ekiplerimiz, günün her saatinde temizlik, çöp toplama ve yeşil alanların bakımı konusunda hassasiyetle çalışıyor. Şehir genelinde hijyen standartlarını en üst seviyede tutmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.