Tatilde çocuklar doyasıya eğleniyor

DÜNYA 30.01.2024 - 20:57, Güncelleme: 30.01.2024 - 20:57 1934+ kez okundu.
 

Tatilde çocuklar doyasıya eğleniyor

Burdur Belediyesi tarafından bir haftalık yarıyıl tatiline giren öğrenciler için etkinliklerle dolu sömetir hediyesi hazırlandı.
Burdur Belediyesi tarafından 29 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında başlayıp 6 gün sürecek olan etkinlik Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonunda başladı. Etkinliğe katılan veliler ve öğrenciler eğlenceli dakikalar geçiriyor. Sömestir Hediyesi etkinlikleri kapsamında Masal Çadırı, Palyaçolar, Yüz Boyama, Akrobatlar, Yarışmalar, Masal Kahramanları, Gösteriler ve Şişme Oyun Gruplarının yer alacağı dolu dolu bir eğlence programı düzenleniyor. Ücretsiz pamuk şekerin dağıtıldığı etkinlikte öğrenciler bir taraftan palyaçolarla eğlenirken, diğer taraftan yüz boyatıp öğretmenlerin gözetiminde resim yapıyorlar. Etkinlik alanında öğrenciler yaptıkları resimleri sergiliyorlar. Etkinlikler kapsamında ise Pazartesi-Salı Resim Atölyesi, Çarşamba-Perşembe Satranç-Akıl Oyunları, Cuma Seramik Atölyesi, 31 Ocak 2024 Çarşamba günü ise MAKÜ Konferans ve Sergi Salonunda “Rafadan Tayfa Hayrimator” isimli sinema gösterimi yapılıyor. Yapılan etkinlikten dolayı Burdur Belediyesi ve Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'e teşekkür eden öğrenci velisi Ali Koca, "Çok güzel bir etkinlik olmuş. Dışarısı çok soğuk ama bu kapalı mekanda hem çocuklar eğleniyor, hem de çeşitli etkinliklerle öğreniyorlar. Kızım o kadar çok sevdi ki burayı gitmek istemiyor. Emeği geçen Herkese teşekkür ederim" şeklinde konuştu.
Burdur Belediyesi tarafından bir haftalık yarıyıl tatiline giren öğrenciler için etkinliklerle dolu sömetir hediyesi hazırlandı.

Burdur Belediyesi tarafından 29 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında başlayıp 6 gün sürecek olan etkinlik Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonunda başladı.

Etkinliğe katılan veliler ve öğrenciler eğlenceli dakikalar geçiriyor.

Sömestir Hediyesi etkinlikleri kapsamında Masal Çadırı, Palyaçolar, Yüz Boyama, Akrobatlar, Yarışmalar, Masal Kahramanları, Gösteriler ve Şişme Oyun Gruplarının yer alacağı dolu dolu bir eğlence programı düzenleniyor.

Ücretsiz pamuk şekerin dağıtıldığı etkinlikte öğrenciler bir taraftan palyaçolarla eğlenirken, diğer taraftan yüz boyatıp öğretmenlerin gözetiminde resim yapıyorlar. Etkinlik alanında öğrenciler yaptıkları resimleri sergiliyorlar.

Etkinlikler kapsamında ise Pazartesi-Salı Resim Atölyesi, Çarşamba-Perşembe Satranç-Akıl Oyunları, Cuma Seramik Atölyesi, 31 Ocak 2024 Çarşamba günü ise MAKÜ Konferans ve Sergi Salonunda “Rafadan Tayfa Hayrimator” isimli sinema gösterimi yapılıyor.

Yapılan etkinlikten dolayı Burdur Belediyesi ve Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'e teşekkür eden öğrenci velisi Ali Koca, "Çok güzel bir etkinlik olmuş. Dışarısı çok soğuk ama bu kapalı mekanda hem çocuklar eğleniyor, hem de çeşitli etkinliklerle öğreniyorlar. Kızım o kadar çok sevdi ki burayı gitmek istemiyor. Emeği geçen Herkese teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.