TÜREL’DEN TSYD KUPASI SÖZÜ

SPOR 09.01.2016 - 15:22, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3997+ kez okundu.
 

TÜREL’DEN TSYD KUPASI SÖZÜ

Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin Antalya’da düzenlediği spor zirvesine katılan Başkan Türel TSYD Kupası sözü Verdi.
Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin Antalya’da düzenlediği spor zirvesine katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes TÜREL, TSYD Kupasını yeniden düzenleme sözü verdi. Türel yaptığı konuşmada, 35 yıl düzenlenen, daha sonra kaldırılan TSYD Kupasının sporun başkenti Antalya’da yapılması için çalışmalara başladıklarını açıkladı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı, Türkiye Spor Yazarları Derneği ile ortaklaşa düzenleyecekleri bu turnuvada 3 büyüklerin yanı sıra Real Madrid, Barcelona, Manchester United veya Bayern Münih gibi futbol devi takımların katılmasını arzu ettiklerini söyledi. Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Oğuz Tongsir de, 10 yıldır derneğin üyesi olan Menderes Türel’e katkılarından ötürü teşekkür etti.    
Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin Antalya’da düzenlediği spor zirvesine katılan Başkan Türel TSYD Kupası sözü Verdi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin Antalya’da düzenlediği spor zirvesine katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes TÜREL, TSYD Kupasını yeniden düzenleme sözü verdi.

Türel yaptığı konuşmada, 35 yıl düzenlenen, daha sonra kaldırılan TSYD Kupasının sporun başkenti Antalya’da yapılması için çalışmalara başladıklarını açıkladı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı, Türkiye Spor Yazarları Derneği ile ortaklaşa düzenleyecekleri bu turnuvada 3 büyüklerin yanı sıra Real Madrid, Barcelona, Manchester United veya Bayern Münih gibi futbol devi takımların katılmasını arzu ettiklerini söyledi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Oğuz Tongsir de, 10 yıldır derneğin üyesi olan Menderes Türel’e katkılarından ötürü teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.