Türkiye-Avusturya maçı Burdur’da dev ekranda!

DÜNYA 02.07.2024 - 10:25, Güncelleme: 02.07.2024 - 10:25 229 kez okundu.
 

Türkiye-Avusturya maçı Burdur’da dev ekranda!

Burdur’da bugün yeniden milli maç heyecanı yaşanacak. Türkiye-Avusturya maçı için tüm Burdurlular saat 22.00’de Şeker Meydanında buluşacak.
Burdur’da milli heyecanı bir kez daha dev ekranda yaşayacak. Burdur Belediyesi tarafından Türkiye-Avusturya maçı için Demokrasi ve Özgürlük Meydanında (Şeker Meydanı) dev ekran kurulacak. Burdur Belediyesi tarafından kurulacak ekran ile Burdurlular, milli maç gecesinde bir araya gelecek. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu üçüncü maçında Çekya’yı 2-1 yenerek bir üst tura çıkan Ay Yıldızlılar, bugün Avusturya ile mücadele edecek. Burdurlular, diğer milli maçlara olduğu gibi yine Burdur Belediyesi tarafından kurulan ekran karşısında bir araya gelecek. EURO 2024 coşkusunu birlikte yaşamak isteyen Burdurlular, bugün saat 22.00’de Şeker Meydanında kurulacak ekran karşısında buluşacak.     Kaynak: Burdur Gazetesi
Burdur’da bugün yeniden milli maç heyecanı yaşanacak. Türkiye-Avusturya maçı için tüm Burdurlular saat 22.00’de Şeker Meydanında buluşacak.

Burdur’da milli heyecanı bir kez daha dev ekranda yaşayacak. Burdur Belediyesi tarafından Türkiye-Avusturya maçı için Demokrasi ve Özgürlük Meydanında (Şeker Meydanı) dev ekran kurulacak.
Burdur Belediyesi tarafından kurulacak ekran ile Burdurlular, milli maç gecesinde bir araya gelecek. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu üçüncü maçında Çekya’yı 2-1 yenerek bir üst tura çıkan Ay Yıldızlılar, bugün Avusturya ile mücadele edecek.
Burdurlular, diğer milli maçlara olduğu gibi yine Burdur Belediyesi tarafından kurulan ekran karşısında bir araya gelecek. EURO 2024 coşkusunu birlikte yaşamak isteyen Burdurlular, bugün saat 22.00’de Şeker Meydanında kurulacak ekran karşısında buluşacak.

 

 

Kaynak: Burdur Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.