Yangından Kurtulmak İçin Üçüncü Kattan Atladılar!

DÜNYA 26.10.2024 - 11:51, Güncelleme: 26.10.2024 - 11:51 243 kez okundu.
 

Yangından Kurtulmak İçin Üçüncü Kattan Atladılar!

Bir apartmanda çıkan yangında, binanın üçüncü katında mahsur kalan genç bir kız ve küçük çocuk, çevredeki vatandaşların açtığı battaniyeye atlayarak kurtuldu.
 Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Fevzi Çakmak Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, apartmanda elektrik kontağından kaynaklanan yangın kısa sürede tüm daireyi sardı. Alevlerin hızla yayılmasıyla birlikte balkonda mahsur kalan genç kız ve çocuk, dumandan etkilenmeye başladıkları anda binadan inme şansı bulamayınca aşağıda toplanan vatandaşların açtığı battaniyeye atladı. , Korku dolu anlar, çevredekilerin cep telefonlarına yansıdı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken genç kız ve çocuğun sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bir apartmanda çıkan yangında, binanın üçüncü katında mahsur kalan genç bir kız ve küçük çocuk, çevredeki vatandaşların açtığı battaniyeye atlayarak kurtuldu.

 Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Fevzi Çakmak Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, apartmanda elektrik kontağından kaynaklanan yangın kısa sürede tüm daireyi sardı.

Alevlerin hızla yayılmasıyla birlikte balkonda mahsur kalan genç kız ve çocuk, dumandan etkilenmeye başladıkları anda binadan inme şansı bulamayınca aşağıda toplanan vatandaşların açtığı battaniyeye atladı. ,

Korku dolu anlar, çevredekilerin cep telefonlarına yansıdı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken genç kız ve çocuğun sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.