Bilek güreşi yapmaya çalışan kadın hastanelik oldu

DÜNYA 21.03.2024 - 17:03, Güncelleme: 21.03.2024 - 17:05 1466+ kez okundu.
 

Bilek güreşi yapmaya çalışan kadın hastanelik oldu

24 yaşındaki Daisy Johnson isimli bir kadın arkadaşlarıyla Paskalya Bayramı'nı kutlamak için partiye katıldı.
Yabancı bir adamla bilek güreşi yapmaya karar veren Johnson'un kolunun kırıldığı anlar saniye saniye kameraya yansıdı. Çatlama sesi gelince hastaneye kaldırılan Johnson sosyal medyadan o anları yayınlayınca viral oldu.Sosyal medyada bir partide tanımadığı bir adama meydan okuyarak bilek güreşi yapmaya karar veren Daisy Johnson isimli bir kadın o anları sosyal medyadan paylaşınca gündem oldu. Genç kadın rekabetin alevlendiği anlarda kolunun kırıldığını söyledi. Hastaneye kaldırılan kadın üst kolunda omuza bağlanan bir kemik olan humerusunda spiral bir kırık yaşadı.
24 yaşındaki Daisy Johnson isimli bir kadın arkadaşlarıyla Paskalya Bayramı'nı kutlamak için partiye katıldı.

Yabancı bir adamla bilek güreşi yapmaya karar veren Johnson'un kolunun kırıldığı anlar saniye saniye kameraya yansıdı. Çatlama sesi gelince hastaneye kaldırılan Johnson sosyal medyadan o anları yayınlayınca viral oldu.Sosyal medyada bir partide tanımadığı bir adama meydan okuyarak bilek güreşi yapmaya karar veren Daisy Johnson isimli bir kadın o anları sosyal medyadan paylaşınca gündem oldu. Genç kadın rekabetin alevlendiği anlarda kolunun kırıldığını söyledi.

Hastaneye kaldırılan kadın üst kolunda omuza bağlanan bir kemik olan humerusunda spiral bir kırık yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.