Aç kalan domuzlar Burdur şehir merkezine indi!

DÜNYA 26.10.2024 - 21:36, Güncelleme: 26.10.2024 - 23:18 288 kez okundu.
 

Aç kalan domuzlar Burdur şehir merkezine indi!

Burdur’un Atatürk Mahallesi'nde görülen domuzlar, mahalle sakinlerini şaşırttı ve endişeye sevk etti.
  Alparslan Alican Okulu'nun üst kısmındaki kedi ve köpek mamalarının bırakıldığı alanlara gelen domuzları gören vatandaşlar, bu beklenmedik manzarayla karşılaştı. Şehir merkezine inen domuzları görmek, Burdurlular için alışılmadık bir durum oldu. Diğer şehirlerden benzer haberler duymaya alışan vatandaşlar, bu sefer domuzların kendi mahallelerinde dolaştığını görmekten büyük şaşkınlık yaşadı.
Burdur’un Atatürk Mahallesi'nde görülen domuzlar, mahalle sakinlerini şaşırttı ve endişeye sevk etti.

 

Alparslan Alican Okulu'nun üst kısmındaki kedi ve köpek mamalarının bırakıldığı alanlara gelen domuzları gören vatandaşlar, bu beklenmedik manzarayla karşılaştı.

Şehir merkezine inen domuzları görmek, Burdurlular için alışılmadık bir durum oldu. Diğer şehirlerden benzer haberler duymaya alışan vatandaşlar, bu sefer domuzların kendi mahallelerinde dolaştığını görmekten büyük şaşkınlık yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.