ANKARA DA KOLTUK ESKİTMEYECEĞİZ BURDUR DA AYAKKABI ESKİTECEĞİZ

SİYASET 10.04.2023 - 17:54, Güncelleme: 10.04.2023 - 17:54 3773+ kez okundu.
 

ANKARA DA KOLTUK ESKİTMEYECEĞİZ BURDUR DA AYAKKABI ESKİTECEĞİZ

Burdur İyi Parti Adayları listelerin açıklanmasından sonra ilk toplantı da basın mensuplarına ilk mesajlarını verdiler,adayların mesajını birinci sıra adayı Faruk Erkan söyledi
Burdur İyi Parti İl Başkanı Namık Kemal Özkan, adayların belirlenmesinin ardından İyi Parti İl binasında gerçekleştirdi. İyi Parti Milletvekili adayları Faruk Erkan, Sefa Sönmez, Mehmet Yavaş olarak belirlenmiştir. Gelinen noktada ülke şartlarında yönetim kadrolarının liyakat sahibi işini bilen kişilerden oluşmasını inanıyorum. Partimizin geldiği noktanın bilincindeyiz dileğim odur ki genel başkanımız Meral Akşener’in yeniden parlamenter sisteme geçilmesinin ardında yeniden ülkenin bozulan ayarlarının düzeltileceğini ve Başbakan olacağına inanıyorum.      Burdur İyi Parti birinci sıra adayı Faruk Erkan, Burdur İyi Parti Kazandığı ve milletvekili olarak Ankara’ya gittiğimiz zaman koltuğa yapışıp kalmayacağız. Biz Burdur da ayakkabı eskitmek için vatandaşımızın her derdine çözüm aramak için mesai harcayacağız. Burdur’un sorunlarının ve halkımızın beklentilerini biliyoruz Burdur İyi Parti üçüncü sıra adayı Mehmet Yavaş siyasetin ve devlet kademelerinin nerede ise her kademesinde çalıştım. Bu güne kadar birçok vali ve vali yardımcısı ile il genel meclisindeki görevlerim sırasında çalıştım benim için önce halkım ve Burdur gelmektedir. Daha sonra ise bu sıralamada partim ve siyasi erk gelmektedir. Ben ve arkadaşlarım bu hedef üzerinde çalışma yapacağız. Burdur’un en önemli sorunlarının başında su sorunu gelmektedir.
Burdur İyi Parti Adayları listelerin açıklanmasından sonra ilk toplantı da basın mensuplarına ilk mesajlarını verdiler,adayların mesajını birinci sıra adayı Faruk Erkan söyledi

Burdur İyi Parti İl Başkanı Namık Kemal Özkan, adayların belirlenmesinin ardından İyi Parti İl binasında gerçekleştirdi. İyi Parti Milletvekili adayları Faruk Erkan, Sefa Sönmez, Mehmet Yavaş olarak belirlenmiştir. Gelinen noktada ülke şartlarında yönetim kadrolarının liyakat sahibi işini bilen kişilerden oluşmasını inanıyorum. Partimizin geldiği noktanın bilincindeyiz dileğim odur ki genel başkanımız Meral Akşener’in yeniden parlamenter sisteme geçilmesinin ardında yeniden ülkenin bozulan ayarlarının düzeltileceğini ve Başbakan olacağına inanıyorum.  

   Burdur İyi Parti birinci sıra adayı Faruk Erkan, Burdur İyi Parti Kazandığı ve milletvekili olarak Ankara’ya gittiğimiz zaman koltuğa yapışıp kalmayacağız. Biz Burdur da ayakkabı eskitmek için vatandaşımızın her derdine çözüm aramak için mesai harcayacağız. Burdur’un sorunlarının ve halkımızın beklentilerini biliyoruz

Burdur İyi Parti üçüncü sıra adayı Mehmet Yavaş siyasetin ve devlet kademelerinin nerede ise her kademesinde çalıştım. Bu güne kadar birçok vali ve vali yardımcısı ile il genel meclisindeki görevlerim sırasında çalıştım benim için önce halkım ve Burdur gelmektedir. Daha sonra ise bu sıralamada partim ve siyasi erk gelmektedir. Ben ve arkadaşlarım bu hedef üzerinde çalışma yapacağız. Burdur’un en önemli sorunlarının başında su sorunu gelmektedir.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.