Burdur Belediyesi, Köfteci Yusuf'u Kapatacak mı?

DÜNYA 10.10.2024 - 20:05, Güncelleme: 10.10.2024 - 20:05 236 kez okundu.
 

Burdur Belediyesi, Köfteci Yusuf'u Kapatacak mı?

Türkiye paneline bomba gibi düşen "domuz eti" skandalı, Burdur kamuoyunda da en çok konuşulan konular arasında yer alıyor.
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın taklit ve tağşiş listesi Köfteci Yusuf'un da adı eklenmesiyle, Burdur'daki Köfteci Yusuf şubesinin akıbeti mer Bakanlık, bugün (10 Ekim 2024) resmi internet sitesinde yayımladığı listede, Köfteci Yusuf'un istenmeyende domuz eti tespit edildiğini duyurdu. Bu gelişme, Burdur kamuoyunda "Burdur Belediyesi Köfteci Yusuf'u kapatacak mı?" acil durum endişesi dile getirildi Kira Sözleşmesi Feshedilecek mi? Burdur Fethiye yolu üzerinde bir benzinlikte Burdur Belediyesi Şirketlerine ait bir alanda faaliyet gösteren Köfteci Yusuf'un kira sözleşmesinin feshedilip vazgeçilmeyeceği de tartışmaların ortasında yer alıyor. Henüz Burdur Belediyesi Şirketlerinden resmi bir açıklama yapılmadı, ancak kamuoyunun bu konuda belediyeden açıklamalar sürüyor.   Kayank: Burdur Gazetesi
Türkiye paneline bomba gibi düşen "domuz eti" skandalı, Burdur kamuoyunda da en çok konuşulan konular arasında yer alıyor.
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın taklit ve tağşiş listesi Köfteci Yusuf'un da adı eklenmesiyle, Burdur'daki Köfteci Yusuf şubesinin akıb eti mer

Bakanlık, bugün (10 Ekim 2024) resmi internet sitesinde yayımladığı listede, Köfteci Yusuf'un istenmeyende domuz eti tespit edildiğini duyurdu. Bu gelişme, Burdur kamuoyunda " Burdur Belediyesi Köfteci Yusuf'u kapatacak mı?" acil durum endişesi dile getirildi

Kira Sözleşmesi Feshedilecek mi?

Burdur Fethiye yolu üzerinde bir benzinlikte Burdur Belediyesi Şirketlerine ait bir alanda faaliyet gösteren Köfteci Yusuf'un kira sözleşmesinin feshedilip vazgeçilmeyeceği de tartışmaların ortasında yer alıyor. Henüz Burdur Belediyesi Şirketlerinden resmi bir açıklama yapılmadı, ancak kamuoyunun bu konuda belediyeden açıklamalar sürüyor.

 

Kayank: Burdur Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.