Burdur'da Ağaç Kesimi Sırasında Yüksek Gerilim Hattı Koptu

DÜNYA 10.10.2024 - 14:07, Güncelleme: 10.10.2024 - 14:13 210 kez okundu.
 

Burdur'da Ağaç Kesimi Sırasında Yüksek Gerilim Hattı Koptu

Burdur merkez Bozlar köyünde, Orman İşletme Müdürlüğü'nün denetimli ağaç kesimi sırasında bir olay yaşandı.
  Kesilen bir ağacın elektrik hattına düşmesi sonucu hat koptu ve geniş bir bölgede elektrik kesintisi meydana geldi.   Olayın ardından, Karamanlı bölgesinden gelen besleme hattından elektrik sağlanan Bozlar Köyü, Mahmutlar Mahallesi, Aziziye Köyü, Kapaklı Köyü, Erikli Köyü ve Akçaören Köylerinde zorunlu olarak elektrik kesintisi yapıldığı bildirildi.   CK Enerji Akdeniz Elektrik arıza ekiplerine yapılan ihbar üzerine, Karamanlı'dan gelen arıza ekibi kesintinin giderilmesi ve elektrik hattına yeniden enerji verilmesi için çalışmalara başladı.
Burdur merkez Bozlar köyünde, Orman İşletme Müdürlüğü'nün denetimli ağaç kesimi sırasında bir olay yaşandı.

 

Kesilen bir ağacın elektrik hattına düşmesi sonucu hat koptu ve geniş bir bölgede elektrik kesintisi meydana geldi.

 

Olayın ardından, Karamanlı bölgesinden gelen besleme hattından elektrik sağlanan Bozlar Köyü, Mahmutlar Mahallesi, Aziziye Köyü, Kapaklı Köyü, Erikli Köyü ve Akçaören Köylerinde zorunlu olarak elektrik kesintisi yapıldığı bildirildi.

 

CK Enerji Akdeniz Elektrik arıza ekiplerine yapılan ihbar üzerine, Karamanlı'dan gelen arıza ekibi kesintinin giderilmesi ve elektrik hattına yeniden enerji verilmesi için çalışmalara başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.