BURDUR “BÜTÜNŞEHİR Mİ? OLUYOR.”

03.11.2016 - 16:52, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2345+ kez okundu.
 

BURDUR “BÜTÜNŞEHİR Mİ? OLUYOR.”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki TBMM Çevre Komisyonu Üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.
 Çevre Komisyonu Katip Üyesi Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik Burdur Merkez ve İlçelerinin taleplerini Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’ye ilettiğini belirterek “ TBMM Çevre Komisyonu Üyeleri olarak, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki'nin kahvaltı davetine katıldık. Bakanımız Bakanlığı ile ilgili 25 dakika sunum sonrasında Komisyon üyelerine söz vererek görüşlerini aldı. Bakanımıza Burdur’daki İlçe ve Belde Belediyelerimizin taleplerini ilettim. Ayrıca konuşmamda Burdur’daki afet riskli kentsel dönüşüm ile ilgili bilgiler verdim.” şeklinde konuştu.  Burdur Belediyeler Birliği Katı Atık Tesisinin durumunu aktardığını belirten Milletvekili Özçelik “Burdur Belediyeler Birliğinin Katı Atık Bertaraf Tesisinin bitirilemediğini bu konuda Birlik ile Bakanlığın çözüm üretmesi gerektiğini Bakanımız ve heyetle paylaştım. Ayrıca Bakanımıza Nüfus şartı olmadan BÜTÜN ŞEHİR hakkında görüşlerinin ne olduğunu sordum. Bakanımız Şehrimizdeki konularla ilgili gerekli görüşmeler yapılarak adım atılması gerektiğini ifade ettiler. Konularımızın takipçisi olmaya devam edeceğiz.” dedi.  Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Çevre Komisyonu Üyelerinin yanı sıra Kahvaltıda Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Müsteşar Prof. Dr. Mustafa Öztürk, Genel Müdürler ve Bakan Danışmanları katıldı.  
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki TBMM Çevre Komisyonu Üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

 Çevre Komisyonu Katip Üyesi Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik Burdur Merkez ve İlçelerinin taleplerini Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’ye ilettiğini belirterek “ TBMM Çevre Komisyonu Üyeleri olarak, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki'nin kahvaltı davetine katıldık. Bakanımız Bakanlığı ile ilgili 25 dakika sunum sonrasında Komisyon üyelerine söz vererek görüşlerini aldı. Bakanımıza Burdur’daki İlçe ve Belde Belediyelerimizin taleplerini ilettim. Ayrıca konuşmamda Burdur’daki afet riskli kentsel dönüşüm ile ilgili bilgiler verdim.” şeklinde konuştu. 
Burdur Belediyeler Birliği Katı Atık Tesisinin durumunu aktardığını belirten Milletvekili Özçelik “Burdur Belediyeler Birliğinin Katı Atık Bertaraf Tesisinin bitirilemediğini bu konuda Birlik ile Bakanlığın çözüm üretmesi gerektiğini Bakanımız ve heyetle paylaştım. Ayrıca Bakanımıza Nüfus şartı olmadan BÜTÜN ŞEHİR hakkında görüşlerinin ne olduğunu sordum. Bakanımız Şehrimizdeki konularla ilgili gerekli görüşmeler yapılarak adım atılması gerektiğini ifade ettiler. Konularımızın takipçisi olmaya devam edeceğiz.” dedi. 
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Çevre Komisyonu Üyelerinin yanı sıra Kahvaltıda Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Müsteşar Prof. Dr. Mustafa Öztürk, Genel Müdürler ve Bakan Danışmanları katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.