BURDUR İYİ PARTİ ADAY ADAYI ERKAN; “ SEÇİMLERDE BİRİNCİ PARTİ OLARAK ÇIKACAĞIZ “

SİYASET 21.03.2023 - 12:54, Güncelleme: 21.03.2023 - 18:14 3977+ kez okundu.
 

BURDUR İYİ PARTİ ADAY ADAYI ERKAN; “ SEÇİMLERDE BİRİNCİ PARTİ OLARAK ÇIKACAĞIZ “

Burdur İYİ Parti Aday Adayı Faruk Erkan Burdur basını ile bir araya geldiği toplantı da İYİ Parti olarak seçimlerden birinci parti olarak çıkacağız.
Burdur İyi Parti eski başkanı ve İYİ Parti Burdur Milletvekili Aday Adayı Faruk Erkan, Basın Mensupları ile bir araya gelerek seçimlerdeki strateji konusunda açıklamalarda bulundu. Erkan hedefleri arasında Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanmak olacaktır. Çünkü gerek millet ittifakını oluşturan parti gurubu gerek vatandaş açısından kötüye gidişin çözüm noktası Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanabilmektir. Onun da ötesinde parlamento da milletvekili çoğunluğunu alabilmektir. İYİ Parti olarak millet ittifakının diğer paydaşları ile birlikte milletin önüne bir hedef koyduk. Yeniden parlamenter sistemi geri getirebilmektir. Çünkü millet artık “Tek” adam rejiminin demokrasi açısından ülkeye ve ülke vatandaşlarına yarar yerine zarar getirdiğinin farkına varmıştır. Burdur’ ekonomik olgu tarım ve hayvancılık her geçen gün kan kaybetmekte vatandaşın memnuniyetsizliği artmaktadır. İYİ Parti politikalarında hiçbir değişimin söz konusu olmadığını belirten Aday Adayı Faruk Erkan şimdi 14 Mayıs 2023 tarihine kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Daha önceki seçim çalışmalarımızda nasıl çalmadık kapı sıkmadık el bırakmadıysak yine halkın içinde halkla birlikte milletin istediği iktidarın bu süre içinde milletin olması için çaba göstereceğiz. Sözlerimin başında olduğu gibi seçimlerin İYİ Parti tarafından birinci parti olarak kazanılması için çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdüreceğiz  
Burdur İYİ Parti Aday Adayı Faruk Erkan Burdur basını ile bir araya geldiği toplantı da İYİ Parti olarak seçimlerden birinci parti olarak çıkacağız.

Burdur İyi Parti eski başkanı ve İYİ Parti Burdur Milletvekili Aday Adayı Faruk Erkan, Basın Mensupları ile bir araya gelerek seçimlerdeki strateji konusunda açıklamalarda bulundu. Erkan hedefleri arasında Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanmak olacaktır. Çünkü gerek millet ittifakını oluşturan parti gurubu gerek vatandaş açısından kötüye gidişin çözüm noktası Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanabilmektir. Onun da ötesinde parlamento da milletvekili çoğunluğunu alabilmektir.

İYİ Parti olarak millet ittifakının diğer paydaşları ile birlikte milletin önüne bir hedef koyduk. Yeniden parlamenter sistemi geri getirebilmektir. Çünkü millet artık “Tek” adam rejiminin demokrasi açısından ülkeye ve ülke vatandaşlarına yarar yerine zarar getirdiğinin farkına varmıştır. Burdur’ ekonomik olgu tarım ve hayvancılık her geçen gün kan kaybetmekte vatandaşın memnuniyetsizliği artmaktadır.

İYİ Parti politikalarında hiçbir değişimin söz konusu olmadığını belirten Aday Adayı Faruk Erkan şimdi 14 Mayıs 2023 tarihine kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Daha önceki seçim çalışmalarımızda nasıl çalmadık kapı sıkmadık el bırakmadıysak yine halkın içinde halkla birlikte milletin istediği iktidarın bu süre içinde milletin olması için çaba göstereceğiz. Sözlerimin başında olduğu gibi seçimlerin İYİ Parti tarafından birinci parti olarak kazanılması için çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdüreceğiz

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.