Burdur’da Bayram öncesi torbacılara operasyon!

DÜNYA 15.06.2024 - 14:50, Güncelleme: 15.06.2024 - 14:50 1815 kez okundu.
 

Burdur’da Bayram öncesi torbacılara operasyon!

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Kurban Bayramı incesi uyuşturucu operasyonu yapıldı.
Konu ile ilgili Burdur Valiliğinden yapılan açıklama şöyle: Kolluk birimlerimiz tarafından uyuşturucu ve uyarıcı madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar kararlılıkla devam etmektedir.  Bu kapsamda 09.06. 2024 tarihinde İlimiz merkezinde durdurulan bir araçta yapılan aramada;  22,40 gram metamfetamin,   Sentetik kannabinoid enjekte edildiği değerlendirilen yaklaşık 8250 kullanımlık 13 adet kâğıt parçası,  2 adet kullanımı kontrole tabi hap, 1 adet hassas terazi,  Uyuşturucu madde kullanımına yarayan aparatlar ele geçirilmiştir. Araçta bulunan ve 10.06.2024 günü Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçu kapsamında adli mercilere sevk edilen; (İ.B.) ve (N.D.) isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine teslim edilmiş, (M.E.O) ve (Z.Ö.) isimli şahıslar hakkında adli işlem devam etmektedir.
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Kurban Bayramı incesi uyuşturucu operasyonu yapıldı.



Konu ile ilgili Burdur Valiliğinden yapılan açıklama şöyle: Kolluk birimlerimiz tarafından uyuşturucu ve uyarıcı madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar kararlılıkla devam etmektedir.

 Bu kapsamda 09.06. 2024 tarihinde İlimiz merkezinde durdurulan bir araçta yapılan aramada;

 22,40 gram metamfetamin, 

 Sentetik kannabinoid enjekte edildiği değerlendirilen yaklaşık 8250 kullanımlık 13 adet kâğıt parçası, 

2 adet kullanımı kontrole tabi hap,

1 adet hassas terazi,

 Uyuşturucu madde kullanımına yarayan aparatlar ele geçirilmiştir.

Araçta bulunan ve 10.06.2024 günü Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçu kapsamında adli mercilere sevk edilen; (İ.B.) ve (N.D.) isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine teslim edilmiş, (M.E.O) ve (Z.Ö.) isimli şahıslar hakkında adli işlem devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.