Burdur’un adını Avrupa’ya duyurdular

DÜNYA 23.06.2024 - 16:27, Güncelleme: 23.06.2024 - 16:27 1049 kez okundu.
 

Burdur’un adını Avrupa’ya duyurdular

Burdurlu Milli Sporcular’dan bir değil, iki değil, tam üç Avrupa Şampiyonluğu
Edirne’de düzenlenen Kuraş Avrupa Şampiyonası’nda, Burdur Belediye Spor Kulübü Milli Sporcuları,  Burdur’un göğsünü kabarttı. 21-23 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen Kuraş Avrupa Şampiyonası’na 17 ülkeden; ümitler, gençler ve büyükler kategorisinde toplam 221 sporcu katıldı. Türkiye’den katılan 94 sporcunun arasında yer alan  Burdur Belediye Spor Kulübü Milli Sporcuları’ndan Muzaffer Ezinel, Bedia Su Bolat ve Merve Yurdakul tüm rakiplerini geride bırakarak Avrupa Şampiyonu olurken, Efsa Ceylin Göl de Avrupa üçüncüsü oldu.
Burdurlu Milli Sporcular’dan bir değil, iki değil, tam üç Avrupa Şampiyonluğu



Edirne’de düzenlenen Kuraş Avrupa Şampiyonası’nda, Burdur Belediye Spor Kulübü Milli Sporcuları,  Burdur’un göğsünü kabarttı.

21-23 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen Kuraş Avrupa Şampiyonası’na 17 ülkeden; ümitler, gençler ve büyükler kategorisinde toplam 221 sporcu katıldı.
Türkiye’den katılan 94 sporcunun arasında yer alan  Burdur Belediye Spor Kulübü Milli Sporcuları’ndan Muzaffer Ezinel, Bedia Su Bolat ve Merve Yurdakul tüm rakiplerini geride bırakarak Avrupa Şampiyonu olurken, Efsa Ceylin Göl de Avrupa üçüncüsü oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.