Burdur’da CHP Merkez İlçe Başkanı İlyas Divarcı Görevden Alındı

DÜNYA 17.10.2024 - 16:52, Güncelleme: 17.10.2024 - 16:52 333 kez okundu.
 

Burdur’da CHP Merkez İlçe Başkanı İlyas Divarcı Görevden Alındı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Merkez İlçe Başkanı İlyas Divarcı’nın görevden alındığı iddiaları gerçek oldu.
   Divarcı'nın, CHP Merkez Yönetim Kurulu tarafından görevden alındığı öğrenildi. Geçtiğimiz aylarda, AK Parti belediye başkan adayının seçim programına katıldığı gerekçesiyle Divarcı’nın görevden alınması için parti içinde baskıların arttığı iddia edilmişti. Bu gelişmeler sonucunda Divarcı’nın CHP Burdur Merkez İlçe Başkanlığı görevine son verildiği bildirildi.  Parti içindeki bu karar, Burdur siyasi çevrelerinde büyük yankı uyandırırken, konuyla ilgili resmi açıklamaların ilerleyen günlerde yapılması bekleniyor.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Merkez İlçe Başkanı İlyas Divarcı’nın görevden alındığı iddiaları gerçek oldu.

 

 Divarcı'nın, CHP Merkez Yönetim Kurulu tarafından görevden alındığı öğrenildi. Geçtiğimiz aylarda, AK Parti belediye başkan adayının seçim programına katıldığı gerekçesiyle Divarcı’nın görevden alınması için parti içinde baskıların arttığı iddia edilmişti. Bu gelişmeler sonucunda Divarcı’nın CHP Burdur Merkez İlçe Başkanlığı görevine son verildiği bildirildi. 

Parti içindeki bu karar, Burdur siyasi çevrelerinde büyük yankı uyandırırken, konuyla ilgili resmi açıklamaların ilerleyen günlerde yapılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.