Türkcell: 500 Bin TL Maaşlı Vekile 286 TL’lik Tarife, Vatandaşa 1200 TL!

DÜNYA 17.10.2024 - 16:20, Güncelleme: 17.10.2024 - 16:20 207 kez okundu.
 

Türkcell: 500 Bin TL Maaşlı Vekile 286 TL’lik Tarife, Vatandaşa 1200 TL!

GSM ve internet hizmetlerindeki yüksek fiyatlar gündemi meşgul ederken, Turkcell’in milletvekillerine özel bir tarifeyi çok daha uygun fiyatla sunması büyük tepkilere neden oldu.
 Vatandaşlar, kendilerine sunulan benzer paketlerin çok daha pahalı olduğunu dile getirirken, milletvekillerine sağlanan indirimli paket ayrıcalığı sosyal medyada da geniş yankı buldu. Özel Tarife: Milletvekili 50 GB Paketi Turkcell’in milletvekillerine sunduğu "Milletvekili 50 GB Paketi", vergiler dahil sadece 286 TL 41 kuruş karşılığında her yöne 3 bin dakika, grup içi 5 bin dakika konuşma ve 50 GB internet kullanım hakkı sunuyor. Aynı paket vatandaşlara 1200 TL gibi yüksek bir fiyattan satılıyor. Vatandaşlar, yıllık taahhüt verdikleri takdirde bile 900 TL ödemek zorunda kalıyor. Vatandaşların Tepkisi Bu durum, gelir adaletsizliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Geçim sıkıntısı çeken vatandaşlar, zaten yüksek olan GSM ve internet fiyatlarından şikayet ederken, milletvekillerine bu tür ayrıcalıklı hizmetlerin sunulmasını eleştiriyor. Halk, bu tür uygulamaların adaletsiz olduğunu ve ülke genelinde daha dengeli fiyat politikalarının izlenmesi gerektiğini savunuyor.
GSM ve internet hizmetlerindeki yüksek fiyatlar gündemi meşgul ederken, Turkcell’in milletvekillerine özel bir tarifeyi çok daha uygun fiyatla sunması büyük tepkilere neden oldu.

 Vatandaşlar, kendilerine sunulan benzer paketlerin çok daha pahalı olduğunu dile getirirken, milletvekillerine sağlanan indirimli paket ayrıcalığı sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Özel Tarife: Milletvekili 50 GB Paketi

Turkcell’in milletvekillerine sunduğu "Milletvekili 50 GB Paketi", vergiler dahil sadece 286 TL 41 kuruş karşılığında her yöne 3 bin dakika, grup içi 5 bin dakika konuşma ve 50 GB internet kullanım hakkı sunuyor. Aynı paket vatandaşlara 1200 TL gibi yüksek bir fiyattan satılıyor. Vatandaşlar, yıllık taahhüt verdikleri takdirde bile 900 TL ödemek zorunda kalıyor.

Vatandaşların Tepkisi

Bu durum, gelir adaletsizliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Geçim sıkıntısı çeken vatandaşlar, zaten yüksek olan GSM ve internet fiyatlarından şikayet ederken, milletvekillerine bu tür ayrıcalıklı hizmetlerin sunulmasını eleştiriyor. Halk, bu tür uygulamaların adaletsiz olduğunu ve ülke genelinde daha dengeli fiyat politikalarının izlenmesi gerektiğini savunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.