Burdurlu Emeklilere Müjde: Kaplıca Hizmetleri Artık Ücretsiz!

DÜNYA 17.10.2024 - 15:51, Güncelleme: 17.10.2024 - 15:51 231 kez okundu.
 

Burdurlu Emeklilere Müjde: Kaplıca Hizmetleri Artık Ücretsiz!

Türkiye’deki emekli vatandaşlar için yeni bir fırsat duyuruldu.
  Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Bağ-Kur kapsamında emekli olanlar, artık ülke genelinde belirlenen kaplıcalardan ücretsiz olarak yararlanabilecek. Kaplıcalar, uzun yıllardır doğal tedavi yöntemleri arasında önemli bir yere sahip. Sıcak su kaynakları, romatizma, kas ağrıları, kireçlenme, cilt hastalıkları ve solunum yolu problemleri gibi rahatsızlıkların tedavisinde etkili olurken, ruhsal rahatlama ve stres atmak için de tercih ediliyor.  SGK'nın yeni uygulaması ile emekliler, doktorlarından alacakları rapor doğrultusunda kaplıca tedavisini ücretsiz şekilde kullanabilecekler. Bu uygulama, sadece fiziksel sağlığı değil, emeklilerin sosyal hayata daha aktif katılımını da destekliyor. Böylece hem sağlık açısından fayda sağlayan kaplıcalar, hem de emeklilere stresten uzaklaşma ve sosyal yaşamlarını canlandırma fırsatı sunacak.  Başvuru süreci oldukça basit: Doktorun önerdiği kaplıca tedavisinin ardından SGK'dan onay alınarak ücretsiz yararlanmak mümkün olacak.
Türkiye’deki emekli vatandaşlar için yeni bir fırsat duyuruldu.

 

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Bağ-Kur kapsamında emekli olanlar, artık ülke genelinde belirlenen kaplıcalardan ücretsiz olarak yararlanabilecek.

Kaplıcalar, uzun yıllardır doğal tedavi yöntemleri arasında önemli bir yere sahip. Sıcak su kaynakları, romatizma, kas ağrıları, kireçlenme, cilt hastalıkları ve solunum yolu problemleri gibi rahatsızlıkların tedavisinde etkili olurken, ruhsal rahatlama ve stres atmak için de tercih ediliyor. 

SGK'nın yeni uygulaması ile emekliler, doktorlarından alacakları rapor doğrultusunda kaplıca tedavisini ücretsiz şekilde kullanabilecekler. Bu uygulama, sadece fiziksel sağlığı değil, emeklilerin sosyal hayata daha aktif katılımını da destekliyor. Böylece hem sağlık açısından fayda sağlayan kaplıcalar, hem de emeklilere stresten uzaklaşma ve sosyal yaşamlarını canlandırma fırsatı sunacak. 

Başvuru süreci oldukça basit: Doktorun önerdiği kaplıca tedavisinin ardından SGK'dan onay alınarak ücretsiz yararlanmak mümkün olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.