Burdur'da diyaliz faciasında iki kişi cezaevine gönderildi

DÜNYA 15.06.2024 - 14:52, Güncelleme: 15.06.2024 - 14:52 1907 kez okundu.
 

Burdur'da diyaliz faciasında iki kişi cezaevine gönderildi

Burdur Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesi'nde geçen ay 3 kişinin yaşamını yitirdiği olayla ilgili yürütülen soruşturmada iki kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Burdur Valiliğinden konu ile ilgili açıklama şöyle: “25.05. 2024 tarihinde Burdur Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesinde tedavi gören 33 hasta tedaviden sonra rahatsızlanmış, tüm hastalar ivedi şekilde çevre illerde bulunan hastanelere sevk edilmiş, 3 hasta yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır.   Olayla ilgili olarak Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında hastanede çalışan işçiler M.C. ve İ.S. ilimizde, yüklenici firmada çalışan makine mühendisleri Y.A. Antalya ilinde, G.A.S. Ankara ilinde yakalanarak ilimize getirilmiştir. 12.06.2024 tarihinde şüpheliler Adli Makamlara sevk edilmiş, M.C. ve İ.S. serbest bırakılmış, Y.A. ve G.A.S. tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Burdur Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesi'nde geçen ay 3 kişinin yaşamını yitirdiği olayla ilgili yürütülen soruşturmada iki kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Burdur Valiliğinden konu ile ilgili açıklama şöyle: “25.05. 2024 tarihinde Burdur Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesinde tedavi gören 33 hasta tedaviden sonra rahatsızlanmış, tüm hastalar ivedi şekilde çevre illerde bulunan hastanelere sevk edilmiş, 3 hasta yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır.

 

Olayla ilgili olarak Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında hastanede çalışan işçiler M.C. ve İ.S. ilimizde, yüklenici firmada çalışan makine mühendisleri Y.A. Antalya ilinde, G.A.S. Ankara ilinde yakalanarak ilimize getirilmiştir. 12.06.2024 tarihinde şüpheliler Adli Makamlara sevk edilmiş, M.C. ve İ.S. serbest bırakılmış, Y.A. ve G.A.S. tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.