BURDUR’UN DOĞA VE ANTİK MEKANLARINDA YÖRE ŞİVESİ İLE ÇEKİLEN FİLM.

KÜLTÜR 13.05.2017 - 16:09, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 5355+ kez okundu.
 

BURDUR’UN DOĞA VE ANTİK MEKANLARINDA YÖRE ŞİVESİ İLE ÇEKİLEN FİLM.

Burdur’un ilk yöresel şivesi ile Burdur’un doğal, mimari ve antik kentlerinde çekilen film ANA: ‘Ne Çıkarsa Bahtına Gari’ filmi vizyona girdi
Yeşilova Belediyesinin ana sponsorluğunda çekilen Burdur’un ilk yöresel şiveli ‘Ne Çıkarsa Bahtına Gari’ isimli komedi filmi, ülke genelinde vizyona girdi. Yeşilova Belediyesinin ana sponsorluğunda Burdur ve Yeşilova ilçesinde çekilen Ne Çıkarsa Bahtına Gari filmi, 12 Mayıs itibariyle ülke genelinde vizyona girdi. Burdur, Antalya, İzmir ve İstanbul başta olmak üzere ülke genelinde sinemalarda vizyona giren Ne Çıkarsa Bahtına Gari Filmi’nin ilk gösterimi, Burdur Oskar Sinemasında gerçekleşti. Oskar Sinemasında gerçekleşen galaya, Burdur Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Özdemir, Burdur Müze Müdürü Hacı Ali Ekinci, Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek ve eşleri, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar, Ak Parti Burdur İl Başkanı Süleyman Faki ve eşleri, MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, Burdur Ülkü Ocakları İl Başkanı Ayhan Mete, Burdur Doğaltaş ve Madenciler Derneği Başkanı Nasuh Ekinci, oyuncular ve vatandaşlar katıldı.                                      FİLM’İN TAMAMI BURDUR DA ÇEKİLDİ  Burdur’un sokakları başta olmak üzere tarihi mekanlar, ören yerleri, Burdur Gölü ve Salda Gölü’nün en güzel detaylarının yansıtıldığı film, izleyiciler tarafından tebrik edildi. Filmin Yönetmeni Onur Bilgin, Sanat Yönetmeni Güneş Gülizar Özbek, Film Koordinatörü Nilüfer Deveci ve oyuncular tebrikleri kabul etti. İlk gösterim sonrası film oyuncuları birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 12 Mayıs’ta vizyona girdi.  Ne Çıkarsa Bahtına Gari filminin 2 hafta boyunca Burdur Oskar Sinemalarında gösterimde olacağı bildirildi.  
Burdur’un ilk yöresel şivesi ile Burdur’un doğal, mimari ve antik kentlerinde çekilen film ANA: ‘Ne Çıkarsa Bahtına Gari’ filmi vizyona girdi

Yeşilova Belediyesinin ana sponsorluğunda çekilen Burdur’un ilk yöresel şiveli ‘Ne Çıkarsa Bahtına Gari’ isimli komedi filmi, ülke genelinde vizyona girdi. Yeşilova Belediyesinin ana sponsorluğunda Burdur ve Yeşilova ilçesinde çekilen Ne Çıkarsa Bahtına Gari filmi, 12 Mayıs itibariyle ülke genelinde vizyona girdi. Burdur, Antalya, İzmir ve İstanbul başta olmak üzere ülke genelinde sinemalarda vizyona giren Ne Çıkarsa Bahtına Gari Filmi’nin ilk gösterimi, Burdur Oskar Sinemasında gerçekleşti. Oskar Sinemasında gerçekleşen galaya, Burdur Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Özdemir, Burdur Müze Müdürü Hacı Ali Ekinci, Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek ve eşleri, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar, Ak Parti Burdur İl Başkanı Süleyman Faki ve eşleri, MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, Burdur Ülkü Ocakları İl Başkanı Ayhan Mete, Burdur Doğaltaş ve Madenciler Derneği Başkanı Nasuh Ekinci, oyuncular ve vatandaşlar katıldı.

                                     FİLM’İN TAMAMI BURDUR DA ÇEKİLDİ

 Burdur’un sokakları başta olmak üzere tarihi mekanlar, ören yerleri, Burdur Gölü ve Salda Gölü’nün en güzel detaylarının yansıtıldığı film, izleyiciler tarafından tebrik edildi. Filmin Yönetmeni Onur Bilgin, Sanat Yönetmeni Güneş Gülizar Özbek, Film Koordinatörü Nilüfer Deveci ve oyuncular tebrikleri kabul etti. İlk gösterim sonrası film oyuncuları birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 12 Mayıs’ta vizyona girdi.  Ne Çıkarsa Bahtına Gari filminin 2 hafta boyunca Burdur Oskar Sinemalarında gösterimde olacağı bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.