Cami ve Mescitler Tertemiz

09.10.2024 - 13:00, Güncelleme: 09.10.2024 - 13:00 30 kez okundu.
 

Cami ve Mescitler Tertemiz

Kahramankazan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçedeki ibadethanelerde temizlik ve dezenfekte faaliyetlerine devam ediyor. Kahramankazan’da yaşayan hasta, yaşlı ve engelli vatandaşların evlerinde düzenli olarak temizlik ve dezenfekte çalışması yürüten Kahramankazan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, toplu kullanım alanlarından bir tanesi olan ibadethanelerde de temizlik ve dezenfekte faaliyetini sürdürüyor. Vatandaşların günlük hayatta sıklıkla kullanarak ibadetlerini gerçekleştirdikleri cami ve mescitlerde oluşabilecek salgın hastalık risklerine karşı önlem almak adına başlatılan dezenfekte ve temizlik çalışması, düzenli aralıklarla devam ediyor. Özellik her hafta Cuma Namazı sonrası temizlik çalışmalarını yoğunlaştıran Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını koruyucu adımlar atarak vatandaşların sağlığını olumsuz etkileyecek etkenlere göz açtırmıyor. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Kahramankazan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçedeki ibadethanelerde temizlik ve dezenfekte faaliyetlerine devam ediyor.

Kahramankazan’da yaşayan hasta, yaşlı ve engelli vatandaşların evlerinde düzenli olarak temizlik ve dezenfekte çalışması yürüten Kahramankazan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, toplu kullanım alanlarından bir tanesi olan ibadethanelerde de temizlik ve dezenfekte faaliyetini sürdürüyor. Vatandaşların günlük hayatta sıklıkla kullanarak ibadetlerini gerçekleştirdikleri cami ve mescitlerde oluşabilecek salgın hastalık risklerine karşı önlem almak adına başlatılan dezenfekte ve temizlik çalışması, düzenli aralıklarla devam ediyor. Özellik her hafta Cuma Namazı sonrası temizlik çalışmalarını yoğunlaştıran Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını koruyucu adımlar atarak vatandaşların sağlığını olumsuz etkileyecek etkenlere göz açtırmıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.