Ekmek fiyatı arttı vatandaş ucuz olana yöneldi

DÜNYA 20.02.2024 - 21:41, Güncelleme: 20.02.2024 - 21:41 2945+ kez okundu.
 

Ekmek fiyatı arttı vatandaş ucuz olana yöneldi

Burdur’da ekmek fiyatlarına yapılan zamla birlikte vatandaşlar daha ucuz olan ekmeğe yöneldi.
Son gelen zamla birlikte 250 gram olan ekmeğin fiyatı 7,5 TL’den 10 TL’ye çıkmıştı. Burdur’da yıllardır fırın işletmeciliği yapan Başak Ekmek fırınında vatandaşlar gramajı az daha fiyatlı uygun ekmeklere yöneldi. Zamlardan sonra gramajı az olan ekmeklere yöneldiğini anlatan Başak Ekmek Fırını Personeli, “Şuan 180 gram tost ekmeği 8 TL’ye, 120 gram sandviç ekmeği ise 5 TL’ye satılıyor. Şuan bu ekmeklerde satışlarımız arttı. Ayrıca birçok vatandaş ta Kent Kart ile 10 TL olan ekmeği bizden 8,5 TL’ye alıyor” şeklinde konuştu.
Burdur’da ekmek fiyatlarına yapılan zamla birlikte vatandaşlar daha ucuz olan ekmeğe yöneldi.

Son gelen zamla birlikte 250 gram olan ekmeğin fiyatı 7,5 TL’den 10 TL’ye çıkmıştı. Burdur’da yıllardır fırın işletmeciliği yapan Başak Ekmek fırınında vatandaşlar gramajı az daha fiyatlı uygun ekmeklere yöneldi.

Zamlardan sonra gramajı az olan ekmeklere yöneldiğini anlatan Başak Ekmek Fırını Personeli, “Şuan 180 gram tost ekmeği 8 TL’ye, 120 gram sandviç ekmeği ise 5 TL’ye satılıyor. Şuan bu ekmeklerde satışlarımız arttı. Ayrıca birçok vatandaş ta Kent Kart ile 10 TL olan ekmeği bizden 8,5 TL’ye alıyor” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.