Futbolun fidanları Burdur’da yeşeriyor

DÜNYA 17.12.2023 - 20:37, Güncelleme: 17.12.2023 - 20:37 1598+ kez okundu.
 

Futbolun fidanları Burdur’da yeşeriyor

Konya Spor Futbol Okulu Burdur'da açıldığı günden bu yana profesyonel futbolcu yetiştirmeye devam ediyor.
 Kısa süre önce açılmasına rağmen Konya Spor Futbol Okulunun yetiştirdiği futbolculara birçok kulüpten teklifler gelmeye başladı. Nisan 2023’ten buyana kısa sürede birçok sporcuya ulaşarak onların futbol eğitim ve ahlakını öğrenmelerine yardımcı olduklarını anlatan Altanspor Spor Mağazası işletmecisi Altan Zengin, “Futbol temel teknik ve taktiklerinin, futbol ahlakının öğretildiği, fiziksel gelişim takibinin yapıldığı, beslenme programlarının verildiği büyüyen bir aileyiz. Yapmış olduğumuz ve daha da yapacağımız, sosyal etkinlikler, geziler, hazırlık maçları, kutlamalar, ziyaretler ve eğitim seminerlerimizle sporcularımızın zihinsel, sosyal olmalarına yardımcı oluyoruz” dedi.  Konyaspor Burdur Futbol Okulu olarak Burdur Belediye spor ile anlaşarak Belediye sporun altyapısını da yetiştirdiklerini belirten Altan Zengin, “Belediye spor da yetişen yetenekli sporcularımızı Konyaspor seçmelerine, hazırlık maçlarına, kamplarına götürüyoruz. Burada başarı gösteren sporcularımız Konyaspor’un altyapısında kalıyor. Amacımız Burdur’umuz çocuklarına sahip çıkmak ve Burdur takımlarına ve profesyonel takımlara ahlaklı, eğitimli sporcular yetiştirmektir. Çalışmalarımız bu yolda de devam ediyor. Bu gün yetiştirdiğimiz gençlere birçok kulüpten de teklif gelmeye başladı” şeklinde konuştu. Ayrıca Zengin, Futbol Okulunun kayıt bürosunun müze parkı altı belediye dükkanlarında bulunan AltanSpor Mağazası olduğunun bilgisini aktardı.
Konya Spor Futbol Okulu Burdur'da açıldığı günden bu yana profesyonel futbolcu yetiştirmeye devam ediyor.

 Kısa süre önce açılmasına rağmen Konya Spor Futbol Okulunun yetiştirdiği futbolculara birçok kulüpten teklifler gelmeye başladı.

Nisan 2023’ten buyana kısa sürede birçok sporcuya ulaşarak onların futbol eğitim ve ahlakını öğrenmelerine yardımcı olduklarını anlatan Altanspor Spor Mağazası işletmecisi Altan Zengin,

“Futbol temel teknik ve taktiklerinin, futbol ahlakının öğretildiği, fiziksel gelişim takibinin yapıldığı, beslenme programlarının verildiği büyüyen bir aileyiz. Yapmış olduğumuz ve daha da yapacağımız, sosyal etkinlikler, geziler, hazırlık maçları, kutlamalar, ziyaretler ve eğitim seminerlerimizle sporcularımızın zihinsel, sosyal olmalarına yardımcı oluyoruz” dedi.

 Konyaspor Burdur Futbol Okulu olarak Burdur Belediye spor ile anlaşarak Belediye sporun altyapısını da yetiştirdiklerini belirten Altan Zengin, “Belediye spor da yetişen yetenekli sporcularımızı Konyaspor seçmelerine, hazırlık maçlarına, kamplarına götürüyoruz. Burada başarı gösteren sporcularımız Konyaspor’un altyapısında kalıyor. Amacımız Burdur’umuz çocuklarına sahip çıkmak ve Burdur takımlarına ve profesyonel takımlara ahlaklı, eğitimli sporcular yetiştirmektir. Çalışmalarımız bu yolda de devam ediyor. Bu gün yetiştirdiğimiz gençlere birçok kulüpten de teklif gelmeye başladı” şeklinde konuştu.

Ayrıca Zengin, Futbol Okulunun kayıt bürosunun müze parkı altı belediye dükkanlarında bulunan AltanSpor Mağazası olduğunun bilgisini aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Konyaspor Burdur Futbol Okulu...
(17.12.2023 23:05 - #249)
Kadir bey güzel haberlerinden dolayı teşekkür ederiz.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.