; YAPILAN CHP BURDUR TEŞKİLATINA KARŞI TEHDİT Mİ?

SİYASET 22.01.2016 - 14:10, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4213+ kez okundu.
 

; YAPILAN CHP BURDUR TEŞKİLATINA KARŞI TEHDİT Mİ?

Burdur CHP İl Başkanı Barış Ayten, yaptığı yazılı açıklamada; CHP İl ve Merkez İlçe Başkanlığı binası önüne bir takım materyaller konulduğunu açıkladı.
CHP Burdur İl Başkanı Barış Ayten, yaptığı yazılı açıklamada; Parti İl Binamızın önüne gece saatlerinde kimliği henüz belli olmayan kişilerce Sayın Genel Başkan'ımızı hedef alan hakaret ve tehdit içerikli CD ve yazılı görseller bırakılmıştır. Ayten İl Başkanlığı önüne konulan CD ve Görsellerde ne gibi konuların bulunduğu konusunda açıklama yapmazken burada bulunan materyallerin ise Emniyet Müdürlüğü birimlerince gerekli inceleme yapılması için alındığını ifade etti. Partimiz personelinin bilgilendirmesi üzerine parti binamıza gelerek incelemelerde bulunarak emniyet güçlerimize bilgilendirme yaptık. Emniyet Müdürlüğümüz ve Savcılığımız kapsamlı bir soruşturma başlattılar. Titiz bir çalışma sürdüren ve önemli yol alan Emniyet Görevlilerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Soruşturmanın selameti açısından bilgilendirmemiz şimdilik bu kadar. Aynı eylem Kayseri il binamıza da yapılmış. Organize bir eylem olduğu ortadadır. Faillerinin biran evvel yakalanarak yüce yargı önüne çıkmasını arzu ediyoruz. Hiçbir tehdit ve baskı ne Sayın Genel Başkan'ımızı ne de liderliğinde yürüyen bizleri korkutamaz. Faşizme boyun eğmeyen bir kültürün mücadelenin neferleriyiz biz. Ülkemizdeki puslu havayı dağıtacak iktidarımız kuruluncaya kadar yılmadan korkmadan çalışacağız. Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.  
Burdur CHP İl Başkanı Barış Ayten, yaptığı yazılı açıklamada; CHP İl ve Merkez İlçe Başkanlığı binası önüne bir takım materyaller konulduğunu açıkladı.

CHP Burdur İl Başkanı Barış Ayten, yaptığı yazılı açıklamada; Parti İl Binamızın önüne gece saatlerinde kimliği henüz belli olmayan kişilerce Sayın Genel Başkan'ımızı hedef alan hakaret ve tehdit içerikli CD ve yazılı görseller bırakılmıştır. Ayten İl Başkanlığı önüne konulan CD ve Görsellerde ne gibi konuların bulunduğu konusunda açıklama yapmazken burada bulunan materyallerin ise Emniyet Müdürlüğü birimlerince gerekli inceleme yapılması için alındığını ifade etti.
Partimiz personelinin bilgilendirmesi üzerine parti binamıza gelerek incelemelerde bulunarak emniyet güçlerimize bilgilendirme yaptık. Emniyet Müdürlüğümüz ve Savcılığımız kapsamlı bir soruşturma başlattılar. Titiz bir çalışma sürdüren ve önemli yol alan Emniyet Görevlilerimize ayrıca teşekkür ediyorum.

Soruşturmanın selameti açısından bilgilendirmemiz şimdilik bu kadar. Aynı eylem Kayseri il binamıza da yapılmış. Organize bir eylem olduğu ortadadır. Faillerinin biran evvel yakalanarak yüce yargı önüne çıkmasını arzu ediyoruz.

Hiçbir tehdit ve baskı ne Sayın Genel Başkan'ımızı ne de liderliğinde yürüyen bizleri korkutamaz. Faşizme boyun eğmeyen bir kültürün mücadelenin neferleriyiz biz. Ülkemizdeki puslu havayı dağıtacak iktidarımız kuruluncaya kadar yılmadan korkmadan çalışacağız. Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.