BAŞKAN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNDE PERSONEL İLE BİR ARAYA GELDİ.

YAŞAM 01.07.2016 - 14:38, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4614+ kez okundu.
 

BAŞKAN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNDE PERSONEL İLE BİR ARAYA GELDİ.

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu belediye personellerine ve ailelerine yönelik iftar yemeği verdi.
Bucak Belediyesi ve Başkan Mutlu, Ramazan ayı süresince her aksam Bucak’ın farklı bir mahallesinde iftara katılan, ardından da kentin bir başka noktasında vatandaşlarla sohbet toplantılarında bir araya gelen Başkan Mutlu, bu kez de belediye personellerine ve ailelerine yönelik iftar yemeği verdi. Böylece Bucak Belediyesi ailesi bir kez daha bir araya gelmiş oldu. Yemeğe, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Başkan yardımcısı İbrahim Satılmış, Meclis Üyeleri, Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Emrullah Ünal, Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Yıldız, Kadın Kulları Başkanı Hatice Dalgar ile çok sayıda personel, aileleriyle birlikte katıldı. Bucak Belediyesi Teknik Hizmet Binası önündeki yemekte, aksam ezanının okunmasıyla birlikte hep bir ağızdan dua edip oruçlar açıldı.               AMACIMIZ SİZ ÇALIŞANLARIMIZ İLE BİR ARAYA GELMEK   Başkan Süleyman Mutlu yemekten sonra yapmış olduğu konuşmasında şunları söyledi; .”Allah Ramazan ayı boyunca tuttuğunuz oruçları, yaptığınız ibadetleri kabul etsin . Amacımız sizlerle bir araya gelmek ve kaynaşmanıza katkı sağlamaktır. Değerli dostlarım, değerli çalışma arkadaşlarım Cenabı Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Ben eşinizle dostunuzla nice nice Ramazanlara diyor, hepinize saygılar sunuyorum. Bu vesileyle Kadir Gecenizi ve yaklaşan Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.  
Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu belediye personellerine ve ailelerine yönelik iftar yemeği verdi.

Bucak Belediyesi ve Başkan Mutlu, Ramazan ayı süresince her aksam Bucak’ın farklı bir mahallesinde iftara katılan, ardından da kentin bir başka noktasında vatandaşlarla sohbet toplantılarında bir araya gelen Başkan Mutlu, bu kez de belediye personellerine ve ailelerine yönelik iftar yemeği verdi. Böylece Bucak Belediyesi ailesi bir kez daha bir araya gelmiş oldu.

Yemeğe, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Başkan yardımcısı İbrahim Satılmış, Meclis Üyeleri, Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Emrullah Ünal, Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Yıldız, Kadın Kulları Başkanı Hatice Dalgar ile çok sayıda personel, aileleriyle birlikte katıldı. Bucak Belediyesi Teknik Hizmet Binası önündeki yemekte, aksam ezanının okunmasıyla birlikte hep bir ağızdan dua edip oruçlar açıldı.

              AMACIMIZ SİZ ÇALIŞANLARIMIZ İLE BİR ARAYA GELMEK  

Başkan Süleyman Mutlu yemekten sonra yapmış olduğu konuşmasında şunları söyledi; .”Allah Ramazan ayı boyunca tuttuğunuz oruçları, yaptığınız ibadetleri kabul etsin . Amacımız sizlerle bir araya gelmek ve kaynaşmanıza katkı sağlamaktır. Değerli dostlarım, değerli çalışma arkadaşlarım Cenabı Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Ben eşinizle dostunuzla nice nice Ramazanlara diyor, hepinize saygılar sunuyorum. Bu vesileyle Kadir Gecenizi ve yaklaşan Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.