DSYB'DEN VALİ YILMAZ’A ZİYARET

DİĞER 02.07.2016 - 09:18, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4308+ kez okundu.
 

DSYB'DEN VALİ YILMAZ’A ZİYARET

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (DSYB) Başkanı Kamil Özcan, Vali Şerif Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette, DSYB Başkanı Özcan'ın beraberinde Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Turan Çayır, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Karakaya, Tahir Parlak, Metin Ünsal, İbrahim Özçoban, Turgut Üstün, Ahmet Özcan, Cengiz Akalın ve Yaşar Ekiz yer aldı.  Ekonomisin büyük bir bölümünün tarım ve hayvancığa dayanan Burdur için hep beraber güzel çalışmalar yapacaklarını dile getiren Vali Yılmaz, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Kamil Özcan, Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Turan Çayır ve her iki sivil toplum kuruluşunun üyelerinin  şahsında valilik makamına yaptıkları ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.  ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ VALİ YILMAZ’I ZİYARET ETTİ Türkiye Muharip Gaziler Derneği Burdur Temsilcisi Hasan Okyar, Vali Şerif Yılmaz'a nezaket ziyaretinde bulundu. Gaziler Derneği Burdur Temsilcisi Okyar'ı beraberinde Şehit Ayhan Çakır'ın annesi Zekiye Çakır ve gazi olan eşi Hüseyin Çakır yer aldı. Vali Şerif Yılmaz, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, Şehit Aileleri ve Gazilerin baş tacımız olduğunu ifade ederek onların her zaman yanlarında olacağını dile getirdi. Vali Yılmaz'a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Gazi Okyar, Şehit babası Gazi Çakır, Şehit Annesi Çakır gerçekleştirdikleri sohbet sonrası makamdan ayrıldı.     
Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (DSYB) Başkanı Kamil Özcan, Vali Şerif Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette, DSYB Başkanı Özcan'ın beraberinde Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Turan Çayır, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Karakaya, Tahir Parlak, Metin Ünsal, İbrahim Özçoban, Turgut Üstün, Ahmet Özcan, Cengiz Akalın ve Yaşar Ekiz yer aldı. 

Ekonomisin büyük bir bölümünün tarım ve hayvancığa dayanan Burdur için hep beraber güzel çalışmalar yapacaklarını dile getiren Vali Yılmaz, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Kamil Özcan, Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Turan Çayır ve her iki sivil toplum kuruluşunun üyelerinin  şahsında valilik makamına yaptıkları ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

 ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ VALİ YILMAZ’I ZİYARET ETTİ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Burdur Temsilcisi Hasan Okyar, Vali Şerif Yılmaz'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Gaziler Derneği Burdur Temsilcisi Okyar'ı beraberinde Şehit Ayhan Çakır'ın annesi Zekiye Çakır ve gazi olan eşi Hüseyin Çakır yer aldı.

Vali Şerif Yılmaz, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, Şehit Aileleri ve Gazilerin baş tacımız olduğunu ifade ederek onların her zaman yanlarında olacağını dile getirdi.

Vali Yılmaz'a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Gazi Okyar, Şehit babası Gazi Çakır, Şehit Annesi Çakır gerçekleştirdikleri sohbet sonrası makamdan ayrıldı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.