BUCAK HALKININ BİR HAYALİ DAHA GERÇEK OLDU

SİYASET 02.03.2017 - 19:47, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3737+ kez okundu.
 

BUCAK HALKININ BİR HAYALİ DAHA GERÇEK OLDU

AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, Bucaklı vatandaşların yıllardır dillendirip bir türlü hayata geçirtemediği arzusunun gerçekleşeceğini bildirdi.
Ak Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek: “ Sık sık ve adım adım takipçisi olduğumuz, Antalya-Burdur Devlet yolu Bucak Şehirgeçişi üzerinde 2 adet Köprülü Kahveler ve Yeni Sanayi Sitesi Kavşak yapımı işi 08.11.2016 tarihinde ihale edilmiş olup, 02.03.2017 tarihinde (bugün) ise ihaleyi kazanan firma ile sözleşme imzalanmıştır. Kocaaliler Kavşağına yapılacak olan Köprülü Kavşak ( L=180 Metre Uzunluğunda), Sanayi Kavşağına yapılacak olan üst geçit ( 180 Metre uzunluğunda )olmak üzere toplam 360 mt.’dir. Daha önce yapmış olduğumuz açıklamalarda da belirttiğimiz üzere İhaleyi kazanan firma Mart Ayının İlk haftası içerisinde çalışmalara başlayacak olup, 2017 yılı sonunda inşaat tamamlanarak kavşaklar hizmete açılacaktır. Bucak ilçemize vermiş olduğumuz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu, hep birlikte yaşıyoruz. Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım Beye, Ulaştırma ve Denizcilik Bakanımız Sayın Ahmet Arslan Beye ve Karayolları 13. Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu’na bu hizmetlerin gerçekleşmesinde desteklerini esirgemedikleri için teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Bucak’ımıza bu yatırımların hayırlı olmasını diliyorum. Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.  
AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, Bucaklı vatandaşların yıllardır dillendirip bir türlü hayata geçirtemediği arzusunun gerçekleşeceğini bildirdi.

Ak Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek:

“ Sık sık ve adım adım takipçisi olduğumuz, Antalya-Burdur Devlet yolu Bucak Şehirgeçişi üzerinde 2 adet Köprülü Kahveler ve Yeni Sanayi Sitesi Kavşak yapımı işi 08.11.2016 tarihinde ihale edilmiş olup, 02.03.2017 tarihinde (bugün) ise ihaleyi kazanan firma ile sözleşme imzalanmıştır. Kocaaliler Kavşağına yapılacak olan Köprülü Kavşak ( L=180 Metre Uzunluğunda), Sanayi Kavşağına yapılacak olan üst geçit ( 180 Metre uzunluğunda )olmak üzere toplam 360 mt.’dir. Daha önce yapmış olduğumuz açıklamalarda da belirttiğimiz üzere İhaleyi kazanan firma Mart Ayının İlk haftası içerisinde çalışmalara başlayacak olup, 2017 yılı sonunda inşaat tamamlanarak kavşaklar hizmete açılacaktır. Bucak ilçemize vermiş olduğumuz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu, hep birlikte yaşıyoruz. Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım Beye, Ulaştırma ve Denizcilik Bakanımız Sayın Ahmet Arslan Beye ve Karayolları 13. Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu’na bu hizmetlerin gerçekleşmesinde desteklerini esirgemedikleri için teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Bucak’ımıza bu yatırımların hayırlı olmasını diliyorum. Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.