KEYİK, “ANNELERİMİZ BÜTÜN SEVGİLERİN KAYNAĞIDIR”

DİĞER 11.05.2017 - 13:18, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4004+ kez okundu.
 

KEYİK, “ANNELERİMİZ BÜTÜN SEVGİLERİN KAYNAĞIDIR”

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK, “Anneler, kutsal aile birliğini koruyarak, sağlıklı toplum yapısının oluşturulmasına büyük katkılar sağlamaktadır.
 Ülkemizin bugünlere ulaşmasında, bizlerin yetişmesinde en büyük hak sahibi olan annelerimize minnet borçluyuz" Yusuf KEYİK, Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, Türkiye’nin geleceğinin şekillenmesinde annelerin aile içinde ana rol oynadığına şüphenin bulunmadığını ifade etti. Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Dünya da Mayıs ayının ikinci haftasında Dünya ülkelerinin genelinde kutlanan “Anneler Günü” nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.  Keyik kutlamasın da, Aile yapısının korunması için hiçbir özveriden kaçınmayan annelerin, aynı zamanda yüklendikleri manevi sorumlulukların unutulmayarak, aile içerisinde sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarının kurulmasını sağladığını belirten Yusuf KEYİK, açıklamasında şunları kaydetti: “Hayatı anlamak, öğrenmek ve insan onuruna yakışan bir hayat sürdürebilmek için en temel ve en sağlam bilgileri öncelikle annelerimizden alırız. Anne kalbi çocuğun okuludur. Annelerimiz bütün sevgilerin kaynağıdır. Bireylerin yetişmesinde en büyük pay annelere ait olduğuna göre toplumların mimarı da onlardır. Kadın elinin değmediği bir ekonominin bereketi olmaz. Annelerimiz ailenin temel direği olduğu gibi, ellerinin hamurunu iş dünyasına bulaştırdığında da toplumun ve üretim gücümüzün dinamikleridir aynı zamanda. Bu yüzden elinde hamur olanların her işe karışması, büyümenin bereketini toplumun tamamının hissedebilmesi için Burdur Kadın Girişimciler Kurulu’muz var.  Bu duygu ve düşüncelerle, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası adına dünyanın en zor ve yüce görevlerinden birini üstlenmiş olan annelerimizi kutluyor, onları saygıyla selamlıyorum.”  
BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK, “Anneler, kutsal aile birliğini koruyarak, sağlıklı toplum yapısının oluşturulmasına büyük katkılar sağlamaktadır.

 Ülkemizin bugünlere ulaşmasında, bizlerin yetişmesinde en büyük hak sahibi olan annelerimize minnet borçluyuz" Yusuf KEYİK, Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, Türkiye’nin geleceğinin şekillenmesinde annelerin aile içinde ana rol oynadığına şüphenin bulunmadığını ifade etti. Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Dünya da Mayıs ayının ikinci haftasında Dünya ülkelerinin genelinde kutlanan “Anneler Günü” nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

 Keyik kutlamasın da, Aile yapısının korunması için hiçbir özveriden kaçınmayan annelerin, aynı zamanda yüklendikleri manevi sorumlulukların unutulmayarak, aile içerisinde sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarının kurulmasını sağladığını belirten Yusuf KEYİK, açıklamasında şunları kaydetti:

“Hayatı anlamak, öğrenmek ve insan onuruna yakışan bir hayat sürdürebilmek için en temel ve en sağlam bilgileri öncelikle annelerimizden alırız. Anne kalbi çocuğun okuludur. Annelerimiz bütün sevgilerin kaynağıdır. Bireylerin yetişmesinde en büyük pay annelere ait olduğuna göre toplumların mimarı da onlardır. Kadın elinin değmediği bir ekonominin bereketi olmaz. Annelerimiz ailenin temel direği olduğu gibi, ellerinin hamurunu iş dünyasına bulaştırdığında da toplumun ve üretim gücümüzün dinamikleridir aynı zamanda. Bu yüzden elinde hamur olanların her işe karışması, büyümenin bereketini toplumun tamamının hissedebilmesi için Burdur Kadın Girişimciler Kurulu’muz var.  Bu duygu ve düşüncelerle, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası adına dünyanın en zor ve yüce görevlerinden birini üstlenmiş olan annelerimizi kutluyor, onları saygıyla selamlıyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.