CHP KONGRE ADAYI OSMAN GÖK BASIN TOPLANTISI İLE YOL HARİTASINI AÇIKLADI

SİYASET 28.12.2017 - 10:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2041+ kez okundu.
 

CHP KONGRE ADAYI OSMAN GÖK BASIN TOPLANTISI İLE YOL HARİTASINI AÇIKLADI

Burdur CHP İl Başkanlığı için 30 Aralık günü yapacağı kongre de adaylarından Osman Gök, yol haritasını açıklamak için başın toplantısı düzenledi.
  Burdur CHP İl Başkanlığı için start veren iki adaydan biri olan Osman Gök, özel sektöre ait bir işletmede yaptığı basın toplantısında; “ 30 Aralık günü yapılacak olan Burdur CHP İl Kongresin de aday olduğunu ekibi ile birlikte açıkladı. Gök, partimizi yeniden şekillendiriyor olmanın ise sorumluluğunu taşıyoruz. Otuz beş yıldır neferi olmaktan onur duyduğum Halkın partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin halkın umudu, ülkemizin geleceği olduğuna yürekten inanıyorum. CHP, olarak hedeflerimize ulaşmak için güçlü ve etkin bir örgüt gücünü, yerel idaresi ile önem arz eden bütünleşmiş bir örgütlenme anlayışını benimsiyorum. Yalnızca bireysel çabaların ise yeterli olmayacağı inancı ile örgütlü hareket etmenin, dayanışmanın, birleşmenin başarı  ile uyum getireceğini unutmamamız gerekiyor. CHP Çatısı altında, arkadaşlarım ve ben İl Başkanlığı görevini CHP politikalarına uygun olarak yapacağımıza inanıyoruz ve yönetmeye talibiz. Bizler ekip olarak yalnız il başkanlığı seçimini kazanmak için değil, Cumhuriyet Halk Partisi’ne Burdur’umuza, dolaysıyla ülkemize hizmeti esas olarak adaylık için yola çıkıyoruz. Kişisel hırslarımızdan sıyrılmış, samimi, yüreklilik ile bu yolda siyaset yapan, CHP ilkelerine inanmış bir ekibiz. Artık gündemi takip eden değil siyaset gündemini belirleyen bir anlayışla partimizi yönetmek ve iktidar olmak istiyoruz. Çalışmalara herkesi dinleyen, kucaklayan, söylem değil, eylem üreten bir yönetim olacağız. Daha yapıcı bir siyaset anlayışı benimseyeceğiz. Çözüm öreten olacağız. Enerjimizi örgütlememiz ile birlikte, tarlada, fabrikada, sokakta, halkımız ile birlikte siyaset yapacağız. Önümüzdeki yerel ve genel seçimlerde örgütümüzü bu gün olduğu gibi yarın da bir önceki yerel seçimlerde, sonra genel seçim sonrasında başarıya taşımak için il ilçe örgüt ve üyelerimiz ile var gücümüzle çalışacağız, bütün bunları gerçekleştirmek için arkadaşlarım ve ben var gücümüzle çalışan bir örgüt olacağız. Aydınlık geleceğimiz için çıktığımız bu yolda Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği en önemli miras olan Cumhuriyetimize  ve  Cumhuriyet Halk Partisi’ne sahip çıkmak için, omuz veren bir ekip olma bilinciyle biz varız birlikte yaparız diyoruz dedi.
Burdur CHP İl Başkanlığı için 30 Aralık günü yapacağı kongre de adaylarından Osman Gök, yol haritasını açıklamak için başın toplantısı düzenledi.

  Burdur CHP İl Başkanlığı için start veren iki adaydan biri olan Osman Gök, özel sektöre ait bir işletmede yaptığı basın toplantısında; “ 30 Aralık günü yapılacak olan Burdur CHP İl Kongresin de aday olduğunu ekibi ile birlikte açıkladı. Gök, partimizi yeniden şekillendiriyor olmanın ise sorumluluğunu taşıyoruz. Otuz beş yıldır neferi olmaktan onur duyduğum Halkın partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin halkın umudu, ülkemizin geleceği olduğuna yürekten inanıyorum.

CHP, olarak hedeflerimize ulaşmak için güçlü ve etkin bir örgüt gücünü, yerel idaresi ile önem arz eden bütünleşmiş bir örgütlenme anlayışını benimsiyorum. Yalnızca bireysel çabaların ise yeterli olmayacağı inancı ile örgütlü hareket etmenin, dayanışmanın, birleşmenin başarı  ile uyum getireceğini unutmamamız gerekiyor.

CHP Çatısı altında, arkadaşlarım ve ben İl Başkanlığı görevini CHP politikalarına uygun olarak yapacağımıza inanıyoruz ve yönetmeye talibiz. Bizler ekip olarak yalnız il başkanlığı seçimini kazanmak için değil, Cumhuriyet Halk Partisi’ne Burdur’umuza, dolaysıyla ülkemize hizmeti esas olarak adaylık için yola çıkıyoruz. Kişisel hırslarımızdan sıyrılmış, samimi, yüreklilik ile bu yolda siyaset yapan, CHP ilkelerine inanmış bir ekibiz. Artık gündemi takip eden değil siyaset gündemini belirleyen bir anlayışla partimizi yönetmek ve iktidar olmak istiyoruz. Çalışmalara herkesi dinleyen, kucaklayan, söylem değil, eylem üreten bir yönetim olacağız. Daha yapıcı bir siyaset anlayışı benimseyeceğiz. Çözüm öreten olacağız.

Enerjimizi örgütlememiz ile birlikte, tarlada, fabrikada, sokakta, halkımız ile birlikte siyaset yapacağız. Önümüzdeki yerel ve genel seçimlerde örgütümüzü bu gün olduğu gibi yarın da bir önceki yerel seçimlerde, sonra genel seçim sonrasında başarıya taşımak için il ilçe örgüt ve üyelerimiz ile var gücümüzle çalışacağız, bütün bunları gerçekleştirmek için arkadaşlarım ve ben var gücümüzle çalışan bir örgüt olacağız. Aydınlık geleceğimiz için çıktığımız bu yolda Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği en önemli miras olan Cumhuriyetimize  ve  Cumhuriyet Halk Partisi’ne sahip çıkmak için, omuz veren bir ekip olma bilinciyle biz varız birlikte yaparız diyoruz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.