Burdur'da 'Kamyon'lara Geçiş Yasağı! İşte Detaylar

DÜNYA 09.10.2024 - 16:13, Güncelleme: 09.10.2024 - 16:13 346 kez okundu.
 

Burdur'da 'Kamyon'lara Geçiş Yasağı! İşte Detaylar

Burdur merkez Menderes Mahallesi'nde pancar yüklü kamyonların geçişine yasak getirildi.
  Menderes Mahallesi Muhtarı Onur Hoşafçı, mahallede ciddi gürültüye sebep olan bu kamyonların geçişinin, mahalle sakinlerinin şikayetleri üzerine yasaklandığını açıkladı. Muhtar Hoşafçı, “Mahallemize pancar yüklü araçların girişi dün itibariyle yasaklanmıştır. Özellikle geceleri aşırı rahatsızlık veren araçlar için bugün itibariyle trafik ekipleri denetimlere başlamıştır" dedi. Yasağın yürürlüğe girmesiyle birlikte mahallede huzurun sağlanması amaçlanıyor.
Burdur merkez Menderes Mahallesi'nde pancar yüklü kamyonların geçişine yasak getirildi.

 

Menderes Mahallesi Muhtarı Onur Hoşafçı, mahallede ciddi gürültüye sebep olan bu kamyonların geçişinin, mahalle sakinlerinin şikayetleri üzerine yasaklandığını açıkladı.

Muhtar Hoşafçı, “Mahallemize pancar yüklü araçların girişi dün itibariyle yasaklanmıştır. Özellikle geceleri aşırı rahatsızlık veren araçlar için bugün itibariyle trafik ekipleri denetimlere başlamıştır" dedi. Yasağın yürürlüğe girmesiyle birlikte mahallede huzurun sağlanması amaçlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.