Burdurlulara Personel Alımı Fırsatı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Alım Yapıyor

DÜNYA 16.10.2024 - 16:11, Güncelleme: 16.10.2024 - 16:11 254 kez okundu.
 

Burdurlulara Personel Alımı Fırsatı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Alım Yapıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye genelinde birçok ilde olduğu gibi Burdur’da da 2024 yılında personel alımı yapacağını duyurdu.
   Bakanlık, merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere toplamda 2 bin 390 sözleşmeli personel istihdam edecek. Başvuru Tarihleri ve Süreci - Başvuru Tarihleri: 15-30 Ekim 2024 tarihleri arasında. - Başvuru Yeri: Adaylar, başvurularını **Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı** üzerinden **e-Devlet şifresiyle** giriş yaparak gerçekleştirebilecekler.  - Başvuru Adresi: [https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr](https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) Başvuru Koşulları ve Şartla Başvuru yapacak adayların, alım için gerekli şartları öğrenmek ve daha fazla bilgi edinmek üzere Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın **resmi web sitelerini** ([www.aile.gov.tr](http://www.aile.gov.tr) ve/veya [aile.gov.tr/pgm](http://aile.gov.tr/pgm)) ziyaret etmeleri gerekiyor. Bu sayfalarda duyurular ve detaylı bilgilendirmeler yer alacaktır. Bu fırsat, sözleşmeli personel olarak kamu sektöründe kariyer yapmak isteyenler için önemli bir adım olabilir.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye genelinde birçok ilde olduğu gibi Burdur’da da 2024 yılında personel alımı yapacağını duyurdu.

 

 Bakanlık, merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere toplamda 2 bin 390 sözleşmeli personel istihdam edecek.

Başvuru Tarihleri ve Süreci

- Başvuru Tarihleri: 15-30 Ekim 2024 tarihleri arasında.
- Başvuru Yeri: Adaylar, başvurularını **Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı** üzerinden **e-Devlet şifresiyle** giriş yaparak gerçekleştirebilecekler. 
- Başvuru Adresi: [https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr](https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr)

Başvuru Koşulları ve Şartla
Başvuru yapacak adayların, alım için gerekli şartları öğrenmek ve daha fazla bilgi edinmek üzere Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın **resmi web sitelerini** ([www.aile.gov.tr](http://www.aile.gov.tr) ve/veya [aile.gov.tr/pgm](http://aile.gov.tr/pgm)) ziyaret etmeleri gerekiyor. Bu sayfalarda duyurular ve detaylı bilgilendirmeler yer alacaktır.

Bu fırsat, sözleşmeli personel olarak kamu sektöründe kariyer yapmak isteyenler için önemli bir adım olabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.