Kahramanmaraş'ta 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

(Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.10.2024 - 15:07, Güncelleme: 19.10.2024 - 15:07 276 kez okundu.
 

Kahramanmaraş'ta 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

KAHRAMANMARAŞ (PHA) - Abdullah FERGER - Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgilere göre, deprem saat 14.41'de kaydedildi. AFAD'ın açıklamasına göre, depremin merkez üssü Dulkadiroğlu ilçesi olarak belirlendi. Sarsıntının yerin 10,53 kilometre derinliğinde meydana geldiği tespit edildi. Deprem sonrası can ve mal kaybına dair herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, çevre illerde de hafif şekilde hissedildiği bildirildi. Yetkililer, deprem sonrası olumsuz bir durumla karşılaşan vatandaşların AFAD ve ilgili birimlere ulaşmaları gerektiğini hatırlattı. Bölgedeki gelişmeler yakından takip ediliyor. Kaynak : PHA
KAHRAMANMARAŞ (PHA) - Abdullah FERGER - Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgilere göre, deprem saat 14.41'de kaydedildi.

AFAD'ın açıklamasına göre, depremin merkez üssü Dulkadiroğlu ilçesi olarak belirlendi. Sarsıntının yerin 10,53 kilometre derinliğinde meydana geldiği tespit edildi. Deprem sonrası can ve mal kaybına dair herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, çevre illerde de hafif şekilde hissedildiği bildirildi.

Yetkililer, deprem sonrası olumsuz bir durumla karşılaşan vatandaşların AFAD ve ilgili birimlere ulaşmaları gerektiğini hatırlattı. Bölgedeki gelişmeler yakından takip ediliyor.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.