Mustafa Sandal'dan Sağlık Bakanı'na Sert Eleştiri: "Bebekler Para İçin...

DÜNYA 19.10.2024 - 19:45, Güncelleme: 19.10.2024 - 19:45 136 kez okundu.
 

Mustafa Sandal'dan Sağlık Bakanı'na Sert Eleştiri: "Bebekler Para İçin...

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Türkiye'yi sarsan 'Yenidoğan Çetesi' skandalı hakkında Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'na yönelik sert eleştirilerde bulundu.
   İstanbul'da bebeklerin ihmaller sonucu hayatını kaybetmesine ve bu durumun özel hastanelere sevklerle ilişkilendirilmesine dair iddialar ülke genelinde büyük bir tepkiye yol açarken, Sandal da sessiz kalmadı. Son dönemde ortaya çıkan ve "tarihin en büyük sağlık skandallarından biri" olarak nitelendirilen olayda, bebeklerin 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanları aracılığıyla belirli hastanelere yönlendirildiği, para karşılığında tedavi edildikleri ve bu süreçte ihmal sonucu hayatlarını kaybettikleri öne sürüldü. Bu vahim iddialar sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, Mustafa Sandal da tepkisini sosyal medya hesabından dile getirdi. Sandal, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’na seslenerek, “Tarihimizin en büyük skandalı yaşanıyor, bebekler para için öldürülüyor, ama Sağlık Bakanı ‘Kamuoyu, yenidoğan çetesiyle meşgul ediliyor’ diyor. Meşgul değil, bu bizim ana meselemiz! Siz de bu işle ilgilenin ya da istifa edin! Hala açık olan o hastaneler kapatılsın ve dışarıda dolaşan suçlular cezasını bulsun. Yapamıyorsanız o koltuğu işgal etmeyin!” ifadeleriyle büyük tepki gösterdi. Mustafa Sandal'ın bu çıkışı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu ve olayın ciddiyetine dikkat çekmek isteyen birçok kişi tarafından paylaşıldı.
Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Türkiye'yi sarsan 'Yenidoğan Çetesi' skandalı hakkında Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'na yönelik sert eleştirilerde bulundu.

 

 İstanbul'da bebeklerin ihmaller sonucu hayatını kaybetmesine ve bu durumun özel hastanelere sevklerle ilişkilendirilmesine dair iddialar ülke genelinde büyük bir tepkiye yol açarken, Sandal da sessiz kalmadı.

Son dönemde ortaya çıkan ve "tarihin en büyük sağlık skandallarından biri" olarak nitelendirilen olayda, bebeklerin 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanları aracılığıyla belirli hastanelere yönlendirildiği, para karşılığında tedavi edildikleri ve bu süreçte ihmal sonucu hayatlarını kaybettikleri öne sürüldü. Bu vahim iddialar sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, Mustafa Sandal da tepkisini sosyal medya hesabından dile getirdi.

Sandal, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’na seslenerek, “Tarihimizin en büyük skandalı yaşanıyor, bebekler para için öldürülüyor, ama Sağlık Bakanı ‘Kamuoyu, yenidoğan çetesiyle meşgul ediliyor’ diyor. Meşgul değil, bu bizim ana meselemiz! Siz de bu işle ilgilenin ya da istifa edin! Hala açık olan o hastaneler kapatılsın ve dışarıda dolaşan suçlular cezasını bulsun. Yapamıyorsanız o koltuğu işgal etmeyin!” ifadeleriyle büyük tepki gösterdi.

Mustafa Sandal'ın bu çıkışı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu ve olayın ciddiyetine dikkat çekmek isteyen birçok kişi tarafından paylaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.