Burdurlu Sürücülere Müjde: Akaryakıta Çifte İndirim Geliyor

DÜNYA 19.10.2024 - 19:27, Güncelleme: 19.10.2024 - 19:27 264 kez okundu.
 

Burdurlu Sürücülere Müjde: Akaryakıta Çifte İndirim Geliyor

Akaryakıt fiyatlarına Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere çifte indirim geliyor.
  Benzin fiyatında 1,87 TL, motorin fiyatında ise 1,65 TL indirim bekleniyor. Brent petrol fiyatları ve döviz kurundaki dalgalanmalar, benzin ve motorin fiyatlarını etkilemeye devam ederken, Burdur'daki sürücüler de bu gelişmeleri yakından takip ediyor. İndirim Ne Zaman Geçerli Olacak? 22 Ekim 2024 Salı gününden itibaren benzin ve motorin fiyatlarında indirime gidilecek. Buna göre Burdur’da benzin litre fiyatının 44,03 TL’ye, motorinin ise 43,28 TL’ye düşmesi bekleniyor.  Burdur’da indirim öncesi mevcut akaryakıt fiyatları ise şöyle: - Benzin: 45,90 TL   - Motorin: 44,93 TL   - LPG: 25,24 TL   Salı gününden itibaren sürücüler depolarını doldururken daha uygun fiyatlarla karşılaşacak.
Akaryakıt fiyatlarına Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere çifte indirim geliyor.

 

Benzin fiyatında 1,87 TL, motorin fiyatında ise 1,65 TL indirim bekleniyor.

Brent petrol fiyatları ve döviz kurundaki dalgalanmalar, benzin ve motorin fiyatlarını etkilemeye devam ederken, Burdur'daki sürücüler de bu gelişmeleri yakından takip ediyor.

İndirim Ne Zaman Geçerli Olacak?

22 Ekim 2024 Salı gününden itibaren benzin ve motorin fiyatlarında indirime gidilecek. Buna göre Burdur’da benzin litre fiyatının 44,03 TL’ye, motorinin ise 43,28 TL’ye düşmesi bekleniyor. 

Burdur’da indirim öncesi mevcut akaryakıt fiyatları ise şöyle:

- Benzin: 45,90 TL  
- Motorin: 44,93 TL  
- LPG: 25,24 TL  

Salı gününden itibaren sürücüler depolarını doldururken daha uygun fiyatlarla karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.