Burdur'da MHP'de deprem: İl Başkanı Oktay Görevinden Ayrıldı

DÜNYA 19.10.2024 - 19:24, Güncelleme: 19.10.2024 - 21:53 337 kez okundu.
 

Burdur'da MHP'de deprem: İl Başkanı Oktay Görevinden Ayrıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile il başkanlığı görevini bırakma kararı aldığını duyurdu.
   Oktay, sağlık sorunları nedeniyle görevine devam edemeyeceğini belirtti. İl başkanlığı görevini yaklaşık iki yıldır yürüttüğünü ifade eden Gültekin Oktay, "Mensubu olmaktan her zaman onur ve gurur duyduğum partimin il başkanlığı görevini sağlık sebeplerim nedeniyle bırakmak zorundayım. Bu süreçte bana destek olan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi. Siyasi hayatına ve davasına bağlılığını sürdüreceğini belirten Oktay, "Hayatımın 45 yılını davamızın başarısı için harcadım ve Yüce Allah ömür verdiği sürece bu mücadelemiz devam edecek. Bana il başkanlığı onurunu yaşatan Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey’e ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. E. Semih Yalçın Bey’e teşekkürlerimi sunuyorum" ifadeleriyle açıklamasını sonlandırdı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile il başkanlığı görevini bırakma kararı aldığını duyurdu.
 

 Oktay, sağlık sorunları nedeniyle görevine devam edemeyeceğini belirtti.

İl başkanlığı görevini yaklaşık iki yıldır yürüttüğünü ifade eden Gültekin Oktay, "Mensubu olmaktan her zaman onur ve gurur duyduğum partimin il başkanlığı görevini sağlık sebeplerim nedeniyle bırakmak zorundayım. Bu süreçte bana destek olan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Siyasi hayatına ve davasına bağlılığını sürdüreceğini belirten Oktay, "Hayatımın 45 yılını davamızın başarısı için harcadım ve Yüce Allah ömür verdiği sürece bu mücadelemiz devam edecek. Bana il başkanlığı onurunu yaşatan Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey’e ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. E. Semih Yalçın Bey’e teşekkürlerimi sunuyorum" ifadeleriyle açıklamasını sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.