ÖZBEKİSTAN TEKVANDO MİLLİ TAKIMI MAKÜ’DE KAMP YAPIYOR

SPOR 04.05.2023 - 10:36, Güncelleme: 04.05.2023 - 10:36 3276+ kez okundu.
 

ÖZBEKİSTAN TEKVANDO MİLLİ TAKIMI MAKÜ’DE KAMP YAPIYOR

Özbekistan Tekvando Milli Takımı 45 kişilik sporcu kafilesi ile bir ay boyunca MAKÜ Sporcu Eğitim ve Kamp Merkezinde çalışmalarına devam edecekler
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Sporcu Eğitimi ve Kamp Merkezi kurulduğu ilk günden itibaren hem ulusal hem de uluslararası düzeyde çeşitli kategorilerde 80’e yakın takım ve 3 bin civarında profesyonel ve milli sporcu kafilelesine ev sahipliği yaptı. Batı Akdeniz Bölgesinin önemli spor kompleekslerinden biri olan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinin spor alanındaki tesislerindebu güne kadar Başakşehir, Alanyaspor ve Antalyaspor gibi süper lig takımlarının sezon başı kamplarına yapmış olduğu ev sahipliği ile adını duyuran MAKÜ Sporcu Eğitimi ve Kamp Merkezi futbol branşı dışında da basketbol, voleybol, güreş, judo, tekvando gibi spor branşlarının kamplarına da ev sahipliği yapıyor. Batı Akdeniz Bölgesinin önemli spor tesisleri Uluslararası düzeyde Ukrayna, Kazakistan, Bulgaristan, Rusya ve Suudi Arabistan’dan çok sayıda takımın kamp yaptığı MAKÜ Sporcu Eğitimi ve Kamp Merkezinde milli takımlar düzeyinde ise Ukrayna erkek basketbol takımı, Türkiye judo genç milli takımları, Türkiye Rugby milli takımları kamp yaptılar. Merkez şimdi de Özbekistan Tekvando milli takımına ev sahipliği yapıyor. Özbekistan Tekvando Milli Takımı 45 kişilik sporcu kafilesi ile bir ay boyunca MAKÜ Sporcu Eğitim ve Kamp Merkezinde kamplarına devam edecekler.
Özbekistan Tekvando Milli Takımı 45 kişilik sporcu kafilesi ile bir ay boyunca MAKÜ Sporcu Eğitim ve Kamp Merkezinde çalışmalarına devam edecekler

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Sporcu Eğitimi ve Kamp Merkezi kurulduğu ilk günden itibaren hem ulusal hem de uluslararası düzeyde çeşitli kategorilerde 80’e yakın takım ve 3 bin civarında profesyonel ve milli sporcu kafilelesine ev sahipliği yaptı.

Batı Akdeniz Bölgesinin önemli spor kompleekslerinden biri olan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinin spor alanındaki tesislerindebu güne kadar Başakşehir, Alanyaspor ve Antalyaspor gibi süper lig takımlarının sezon başı kamplarına yapmış olduğu ev sahipliği ile adını duyuran MAKÜ Sporcu Eğitimi ve Kamp Merkezi futbol branşı dışında da basketbol, voleybol, güreş, judo, tekvando gibi spor branşlarının kamplarına da ev sahipliği yapıyor.

Batı Akdeniz Bölgesinin önemli spor tesisleri Uluslararası düzeyde Ukrayna, Kazakistan, Bulgaristan, Rusya ve Suudi Arabistan’dan çok sayıda takımın kamp yaptığı MAKÜ Sporcu Eğitimi ve Kamp Merkezinde milli takımlar düzeyinde ise Ukrayna erkek basketbol takımı, Türkiye judo genç milli takımları, Türkiye Rugby milli takımları kamp yaptılar.

Merkez şimdi de Özbekistan Tekvando milli takımına ev sahipliği yapıyor. Özbekistan Tekvando Milli Takımı 45 kişilik sporcu kafilesi ile bir ay boyunca MAKÜ Sporcu Eğitim ve Kamp Merkezinde kamplarına devam edecekler.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.