ÖZEL SEKTÖRE AİT FABRİKA DA ÇIKAN YANGIN KORKUTTU

DÜNYA 02.03.2023 - 10:09, Güncelleme: 02.03.2023 - 10:09 3225+ kez okundu.
 

ÖZEL SEKTÖRE AİT FABRİKA DA ÇIKAN YANGIN KORKUTTU

Burdur Organize Sanayi Sitesi Milli Egemenlik Caddesi üzerinde bulunan bir şirkete ait tarım makineleri üretilen fabrikanın hammadde bölümünde çıktığı belirtildi.
Burdur Organize Sanayinde, Milli Egemenlik Caddesi'ndeki özel sektöre ait olan tarım makineleri üretimi sırasında yangın çıktı. Edinilen bilgiye; fabrikanın hammadde bölümünden başladığı ve bu esnada işçiler tarafından dumanların çıktığını gören işçiler durumu 112 Acil çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın edilmesinin ardından olay yerine çok sayıda polis, ve itfaiye ekibi sevk edildi. İhbarın ardından olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın sonucu dumandan etkilenen 5 işçiden 1'i ambulansla Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı. 4 işçiye ise ambulansta oksijen verildi. Olay anında polis ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemi alındı. Vardiyadaki işçiler güvenli bir alana alınırken, fabrika sahasında bulunan tırlar dışarı çıkarıldı. İtfaiyenin yoğun uğraşları sonucu söndürülen yangının ardından soğutma çalışmalarına başlandı. Dumandan etkilenerek hastaneye kaldırılan işçinin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Burdur itfaiye ekiplerinin iki saatlik müdahalesi sonucu yangın söndürüldü. İtfaiye ekiplerinin 2 saatlik çabası sonucunda Yangının söndürülmesinin ardından, soğutma çalışmalarına geçildi. Yangın sonucu fabrikada büyük çaplı hasar oluştu. Hastaneye kaldırılan ve müdahale edilen işcçilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Yangının tamamen söndürülmesinin ardından ekipler olay yerinden ayrıldı..
Burdur Organize Sanayi Sitesi Milli Egemenlik Caddesi üzerinde bulunan bir şirkete ait tarım makineleri üretilen fabrikanın hammadde bölümünde çıktığı belirtildi.

Burdur Organize Sanayinde, Milli Egemenlik Caddesi'ndeki özel sektöre ait olan tarım makineleri üretimi sırasında yangın çıktı. Edinilen bilgiye; fabrikanın hammadde bölümünden başladığı ve bu esnada işçiler tarafından dumanların çıktığını gören işçiler durumu 112 Acil çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın edilmesinin ardından olay yerine çok sayıda polis, ve itfaiye ekibi sevk edildi.

İhbarın ardından olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın sonucu dumandan etkilenen 5 işçiden 1'i ambulansla Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı. 4 işçiye ise ambulansta oksijen verildi. Olay anında polis ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemi alındı. Vardiyadaki işçiler güvenli bir alana alınırken, fabrika sahasında bulunan tırlar dışarı çıkarıldı. İtfaiyenin yoğun uğraşları sonucu söndürülen yangının ardından soğutma çalışmalarına başlandı. Dumandan etkilenerek hastaneye kaldırılan işçinin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Burdur itfaiye ekiplerinin iki saatlik müdahalesi sonucu yangın söndürüldü. İtfaiye ekiplerinin 2 saatlik çabası sonucunda Yangının söndürülmesinin ardından, soğutma çalışmalarına geçildi. Yangın sonucu fabrikada büyük çaplı hasar oluştu. Hastaneye kaldırılan ve müdahale edilen işcçilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Yangının tamamen söndürülmesinin ardından ekipler olay yerinden ayrıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.