Altınyayla'da Yangın Can Aldı: 64 Yaşındaki Usta Hayatını Kaybetti

DÜNYA 27.10.2024 - 20:02, Güncelleme: 27.10.2024 - 20:02 159 kez okundu.
 

Altınyayla'da Yangın Can Aldı: 64 Yaşındaki Usta Hayatını Kaybetti

Burdur’un Altınyayla ilçesi Kızılyaka köyünde gece saatlerinde çıkan yangın, bir kişinin hayatını kaybetmesine yol açtı.
 Edinilen bilgilere göre, gece saat 03.00 sıralarında Mehmet Çelik’e (64) ait müstakil evde henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangını fark eden mahalle sakinlerinin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunması üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, Orman İşletme Şefliği arazözleri ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabalarıyla yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak yangın sonrası yapılan incelemelerde, evde yalnız yaşayan ve geçimini inşaat işçiliğiyle sağlayan taş duvar ustası Mehmet Çelik'in yanmış bedeni bulundu. Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları tamamlandıktan sonra Çelik’in cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Yangının çıkış nedenine dair inceleme sürüyor.
Burdur’un Altınyayla ilçesi Kızılyaka köyünde gece saatlerinde çıkan yangın, bir kişinin hayatını kaybetmesine yol açtı.

 Edinilen bilgilere göre, gece saat 03.00 sıralarında Mehmet Çelik’e (64) ait müstakil evde henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangını fark eden mahalle sakinlerinin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunması üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, Orman İşletme Şefliği arazözleri ve jandarma ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin yoğun çabalarıyla yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak yangın sonrası yapılan incelemelerde, evde yalnız yaşayan ve geçimini inşaat işçiliğiyle sağlayan taş duvar ustası Mehmet Çelik'in yanmış bedeni bulundu. Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları tamamlandıktan sonra Çelik’in cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Yangının çıkış nedenine dair inceleme sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.