Burdur’da Türkiye’nin en pahalı organizasyonu!

DÜNYA 22.09.2024 - 20:27, Güncelleme: 22.09.2024 - 20:27 176 kez okundu.
 

Burdur’da Türkiye’nin en pahalı organizasyonu!

Burdur Modifiye Sevenler Kulübü ( BMSK15) tarafından düzenlenen Modifiyeli Araçlar Festivali’nde drift gösterisi ve lastik yakma, izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı.
Burdur Salı Pazarı Mevki Uzay Çatı altında, Burdur Modifiye Sevenler Kulübü (BMSK15) tarafından düzenlenen Modifiyeli Araçlar Festivali’nde, Türkiye’nin en pahalı modifiyeli araçları ve birçok ilden gelen  modifiye araçlar görücüye çıktı. Burdur’da yaşayan modifiye tutkunlarının da araçlarıyla büyük destek verdiği fuarda, kentin otomotiv sektöründe faaliyet gösteren esnafları da araçları ile yer aldı. Başkan Ercengiz de ünlü fenomenlerle drift yaptı Burdur Modifiye Sevenler Kulübü (BMSK15) tarafından düzenlenen Modifiyeli Araçlar Festivali’ne katılan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ünlü fenomenlerle drift yaptı. Uzaktan yakından Burdur’a gelerek bu festivale katılan ve emeği geçen herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Geçen yıl sizlere bir söz vermiştim. Sizler için daha güvenli bir alan oluşturacağımız sözünü vermiştim. İnşallah görev sürem bitmeden değil en kısa zamanda sizlerle bu güvenli alanı buluşturacağız.”dedi. Fenomen MC Mito’nun sunuculuğunu yaptığı festivale katılan, Ünlü Fenomenler Ünal Turan, Cüneyt Kuzu, Oral Güler, Okan Çekiç, Tuğçe Maden, Sadık Şahin, Erkan Altun, Hakan İdilmek, Umut İdilmek, Göksal Ertem, Mustafa Manda, Hakan Kan, Suat Utku, İbrahim Abdullah modifiyeli araçları ile drift gösterisi yaparak Burdur halkına heyecan yaşattı.   Kaynak: Burdur Gazetesi
Burdur Modifiye Sevenler Kulübü ( BMSK15) tarafından düzenlenen Modifiyeli Araçlar Festivali’nde drift gösterisi ve lastik yakma, izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı.



Burdur Salı Pazarı Mevki Uzay Çatı altında, Burdur Modifiye Sevenler Kulübü (BMSK15) tarafından düzenlenen Modifiyeli Araçlar Festivali’nde, Türkiye’nin en pahalı modifiyeli araçları ve birçok ilden gelen  modifiye araçlar görücüye çıktı.
Burdur’da yaşayan modifiye tutkunlarının da araçlarıyla büyük destek verdiği fuarda, kentin otomotiv sektöründe faaliyet gösteren esnafları da araçları ile yer aldı.

Başkan Ercengiz de ünlü fenomenlerle drift yaptı
Burdur Modifiye Sevenler Kulübü (BMSK15) tarafından düzenlenen Modifiyeli Araçlar Festivali’ne katılan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ünlü fenomenlerle drift yaptı.

Uzaktan yakından Burdur’a gelerek bu festivale katılan ve emeği geçen herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Geçen yıl sizlere bir söz vermiştim. Sizler için daha güvenli bir alan oluşturacağımız sözünü vermiştim. İnşallah görev sürem bitmeden değil en kısa zamanda sizlerle bu güvenli alanı buluşturacağız.”dedi.
Fenomen MC Mito’nun sunuculuğunu yaptığı festivale katılan, Ünlü Fenomenler Ünal Turan, Cüneyt Kuzu, Oral Güler, Okan Çekiç, Tuğçe Maden, Sadık Şahin, Erkan Altun, Hakan İdilmek, Umut İdilmek, Göksal Ertem, Mustafa Manda, Hakan Kan, Suat Utku, İbrahim Abdullah modifiyeli araçları ile drift gösterisi yaparak Burdur halkına heyecan yaşattı.

 

Kaynak: Burdur Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.