Burdur’da Şaşırtan Dolandırıcılık Yöntemi: Belediye Başkanının Adı Kullanılıyor

DÜNYA 17.10.2024 - 18:38, Güncelleme: 17.10.2024 - 18:38 506 kez okundu.
 

Burdur’da Şaşırtan Dolandırıcılık Yöntemi: Belediye Başkanının Adı Kullanılıyor

Burdur’da son günlerde, dolandırıcılar Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Başkan Yardımcılarının isimlerini kullanarak vatandaşları kandırmaya çalışıyor.
  Dolandırıcılar, sahte bir yardım kampanyası düzenlendiğini öne sürerek vatandaşlardan bağış talep ediyor. Burdur Belediyesi, bu dolandırıcılık girişimlerine karşı vatandaşları uyardı. Belediye tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Son günlerde bazı art niyetli kişiler, vatandaşlarımızı telefonla arayarak Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz ve Başkan Yardımcılarımız adına yardım kampanyası düzenlendiğini iddia etmektedirler. Belediyemizin, telefonla yardım ya da bağış toplama gibi bir kampanyası kesinlikle bulunmamaktadır. Vatandaşlarımızın bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olmalarını önemle rica ederiz.”
Burdur’da son günlerde, dolandırıcılar Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Başkan Yardımcılarının isimlerini kullanarak vatandaşları kandırmaya çalışıyor.

 

Dolandırıcılar, sahte bir yardım kampanyası düzenlendiğini öne sürerek vatandaşlardan bağış talep ediyor.

Burdur Belediyesi, bu dolandırıcılık girişimlerine karşı vatandaşları uyardı. Belediye tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Son günlerde bazı art niyetli kişiler, vatandaşlarımızı telefonla arayarak Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz ve Başkan Yardımcılarımız adına yardım kampanyası düzenlendiğini iddia etmektedirler. Belediyemizin, telefonla yardım ya da bağış toplama gibi bir kampanyası kesinlikle bulunmamaktadır. Vatandaşlarımızın bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olmalarını önemle rica ederiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.