Burdur bir yardım severini kaybetti

DÜNYA 23.09.2024 - 13:54, Güncelleme: 23.09.2024 - 13:54 170 kez okundu.
 

Burdur bir yardım severini kaybetti

Burdur’da lösemili çocuklar için umut olan LÖSEV İl Temsilcisi Şerafattin Acar’ın ölümü herkesi üzdü.
Burdur’da birçok etkinlikte lösemili çocuklar için yer alan LÖSEV İl Temsilcisi Şerafattin Acar, bugün sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Dün akşam aniden rahatsızlanan LÖSEV İl Temsilcisi Acar, kaldırıldığı Burdur Devlet hastanesinde bu sabah hayatını kaybetti. Şerafettin Acar’ın ani kaybı yakınlarını ve sevenlerini üzdü.  Şerafettin Acar’ın cenazesi bugün ikindi namazından sonra saat 17.00’da Burdur Merkez’deki Sultandere Mezarlığı’nda  kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.   Burdur Medya olarak merhum LÖSEV İl Temsilcisi Şerafettin Acar’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve dostlarına başsağlığı diliyoruz.
Burdur’da lösemili çocuklar için umut olan LÖSEV İl Temsilcisi Şerafattin Acar’ın ölümü herkesi üzdü.


Burdur’da birçok etkinlikte lösemili çocuklar için yer alan LÖSEV İl Temsilcisi Şerafattin Acar, bugün sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Dün akşam aniden rahatsızlanan LÖSEV İl Temsilcisi Acar, kaldırıldığı Burdur Devlet hastanesinde bu sabah hayatını kaybetti.

Şerafettin Acar’ın ani kaybı yakınlarını ve sevenlerini üzdü.  Şerafettin Acar’ın cenazesi bugün ikindi namazından sonra saat 17.00’da Burdur Merkez’deki Sultandere Mezarlığı’nda  kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.  

Burdur Medya olarak merhum LÖSEV İl Temsilcisi Şerafettin Acar’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve dostlarına başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.