Oto Tamirci kuzeni tarafından vuruldu

DÜNYA 23.09.2024 - 15:04, Güncelleme: 23.09.2024 - 15:04 273 kez okundu.
 

Oto Tamirci kuzeni tarafından vuruldu

Burdur'un Bucak ilçesinde dayısının oğlu O.A. (23) tarafından pompalı tüfekle vurulan Beytullah Soylu (24), yaşamını yitirdi.
 Bucak ilçesi Yunus Emre Mahallesi Sultan Hamit Caddesi 811 Sokak kavşağında  dün saat 20.00 sıralarında olay meydana geldi. Göğsünden vurulan Beytullah Soylu’nun hareket eden otomobili, park halindeki araca çarptı.  İhbarla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahaleden sonra ambulansla Bucak Devlet Hastanesi’ne götürülen Beytullah Soylu kurtarılamadı. Bucak Sanayi Sitesi’nde oto tamircisi olan Soylu’nun cenazesi morga konuldu.
Burdur'un Bucak ilçesinde dayısının oğlu O.A. (23) tarafından pompalı tüfekle vurulan Beytullah Soylu (24), yaşamını yitirdi.


 Bucak ilçesi Yunus Emre Mahallesi Sultan Hamit Caddesi 811 Sokak kavşağında  dün saat 20.00 sıralarında olay meydana geldi. Göğsünden vurulan Beytullah Soylu’nun hareket eden otomobili, park halindeki araca çarptı. 
İhbarla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahaleden sonra ambulansla Bucak Devlet Hastanesi’ne götürülen Beytullah Soylu kurtarılamadı. Bucak Sanayi Sitesi’nde oto tamircisi olan Soylu’nun cenazesi morga konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.