Cosmopolitan Türkiye'nin “Dünyanı Büyüt, Kapakta Kendi Hikayeni Yaz!" yarışması devam ediyor

17.10.2024 - 14:39, Güncelleme: 17.10.2024 - 14:39 52 kez okundu.
 

Cosmopolitan Türkiye'nin “Dünyanı Büyüt, Kapakta Kendi Hikayeni Yaz!" yarışması devam ediyor

Cosmopolitan Türkiye’nin düzenlediği Dünyanı Büyüt, Kapakta Kendi Hikayeni Yaz!” selfie yarışmasına katılanlar, Cosmopolitan Türkiye’nin kapak yıldızı olma şansı yakalayacak. Samsung ve Cosmopolitan Türkiye, 20 Ekim’e kadar devam edecek selfie yarışmasıyla herkesi kendi hikayesini yazmaya ve “Cosmopolitan X Samsung” filtresiyle Galaxy Flip 6’nın yaratıcı dünyasını keşfetmeye davet ediyor.    Cosmopolitan Türkiye, katılımcıların en yaratıcı ve doğal halleriyle yer alabileceği interaktif, yaratıcı ve ilgi çekici bir selfie yarışması düzenliyor. Katılımcılar, 20 Ekim tarihine kadar devam edecek yarışmaya, @cosmopolitanturkiye Instagram hesabından ulaşılabilen “Cosmopolitan X Samsung” filtresiyle çektikleri selfie’leri Cosmopolitan Mag | Samsung adresindeki forma yükleyerek katılabilecek. Düzenlenecek yarışmada çekilecek selfie’lerde fotojeniden ziyade yaratıcılık ve doğallığın öne çıkarılması amaçlanıyor ve tercih edilecek selfie’ler de bu ana kritere göre belirlenecek.  “Dünyanı Büyüt, Kapakta Kendi Hikayeni Yaz!” yarışmasının ilk aşamasında katılımcılar, Galaxy Flip 6’nın selfie konusunda da oldukça iddialı olan FlexCam özelliğini deneyimleyerek yaratıcılıklarıyla kendilerini diledikleri gibi ifade etme olanağı buldu. Yarışmaya 20 Ekim’e kadar Instagram filtresiyle online olarak katılma şansı ise devam ediyor.  Seçilen kapak yıldızı Cosmopolitan’a röportaj verecek Yarışmanın finalinde, profesyonel jüri tarafından yarışmanın kazananı belirlenecek. Kazanan selfie’nin sahibiyle kapak fotoğrafı çekimleri yapılacak ve yarışmanın kazananı Cosmopolitan Türkiye’nin Kasım sayısının dijital kapağında yer alacak. Kazanan selfie sahibi ile ayrıca bir röportaj ve Galaxy Z Flip6’nın gelişmiş kamera özelliklerinin kullanılacağı bir moda çekimi gerçekleştirilecek. Bu içeriklerin tamamına da Cosmopolitan Türkiye’nin Kasım sayısında özel bir bölümde yer verilecek.  FlexCam ile selfie deneyimi yeni bir boyuta taşınıyor Galaxy Z Flip6’nın esnekliğe ve yaratıcılığa yeni bir boyut kazandıran, katlanabilir ekranda eller serbest çekim olanağı sunan FlexCam özelliği, yeni Otomatik Yakınlaştırma ile her çekimde en iyi çerçeveyi otomatik olarak buluyor. Bu sayede kullanıcılar FlexCam ile telefonlarını istedikleri yere yerleştirip en güzel anları, kadraj dengesini ayrıca ayarlamak zorunda kalmadan, pratik ve hızlı bir biçimde ölümsüzleştirebiliyor.  Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Cosmopolitan Türkiye’nin düzenlediği Dünyanı Büyüt, Kapakta Kendi Hikayeni Yaz!” selfie yarışmasına katılanlar, Cosmopolitan Türkiye’nin kapak yıldızı olma şansı yakalayacak. Samsung ve Cosmopolitan Türkiye, 20 Ekim’e kadar devam edecek selfie yarışmasıyla herkesi kendi hikayesini yazmaya ve “Cosmopolitan X Samsung” filtresiyle Galaxy Flip 6’nın yaratıcı dünyasını keşfetmeye davet ediyor. 

 

Cosmopolitan Türkiye, katılımcıların en yaratıcı ve doğal halleriyle yer alabileceği interaktif, yaratıcı ve ilgi çekici bir selfie yarışması düzenliyor. Katılımcılar, 20 Ekim tarihine kadar devam edecek yarışmaya, @cosmopolitanturkiye Instagram hesabından ulaşılabilen “Cosmopolitan X Samsung” filtresiyle çektikleri selfie’leri Cosmopolitan Mag | Samsung adresindeki forma yükleyerek katılabilecek. Düzenlenecek yarışmada çekilecek selfie’lerde fotojeniden ziyade yaratıcılık ve doğallığın öne çıkarılması amaçlanıyor ve tercih edilecek selfie’ler de bu ana kritere göre belirlenecek. 

“Dünyanı Büyüt, Kapakta Kendi Hikayeni Yaz!” yarışmasının ilk aşamasında katılımcılar, Galaxy Flip 6’nın selfie konusunda da oldukça iddialı olan FlexCam özelliğini deneyimleyerek yaratıcılıklarıyla kendilerini diledikleri gibi ifade etme olanağı buldu. Yarışmaya 20 Ekim’e kadar Instagram filtresiyle online olarak katılma şansı ise devam ediyor. 

Seçilen kapak yıldızı Cosmopolitan’a röportaj verecek

Yarışmanın finalinde, profesyonel jüri tarafından yarışmanın kazananı belirlenecek. Kazanan selfie’nin sahibiyle kapak fotoğrafı çekimleri yapılacak ve yarışmanın kazananı Cosmopolitan Türkiye’nin Kasım sayısının dijital kapağında yer alacak. Kazanan selfie sahibi ile ayrıca bir röportaj ve Galaxy Z Flip6’nın gelişmiş kamera özelliklerinin kullanılacağı bir moda çekimi gerçekleştirilecek. Bu içeriklerin tamamına da Cosmopolitan Türkiye’nin Kasım sayısında özel bir bölümde yer verilecek. 

FlexCam ile selfie deneyimi yeni bir boyuta taşınıyor

Galaxy Z Flip6’nın esnekliğe ve yaratıcılığa yeni bir boyut kazandıran, katlanabilir ekranda eller serbest çekim olanağı sunan FlexCam özelliği, yeni Otomatik Yakınlaştırma ile her çekimde en iyi çerçeveyi otomatik olarak buluyor. Bu sayede kullanıcılar FlexCam ile telefonlarını istedikleri yere yerleştirip en güzel anları, kadraj dengesini ayrıca ayarlamak zorunda kalmadan, pratik ve hızlı bir biçimde ölümsüzleştirebiliyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.