İlyas Divarcı'dan Görevden Alınma Sonrası Sert Açıklama: "Antidemokratik Bir Operasyona Maruz Kaldım"

DÜNYA 21.10.2024 - 10:59, Güncelleme: 21.10.2024 - 10:59 214 kez okundu.
 

İlyas Divarcı'dan Görevden Alınma Sonrası Sert Açıklama: "Antidemokratik Bir Operasyona Maruz Kaldım"

CHP Burdur Eski Merkez İlçe Başkanı İlyas Divarcı, görevden alınmasının ardından yaptığı ilk açıklamada, kendisine karşı "ayak oyunlarıyla" antidemokratik bir operasyon yapıldığını belirtti.
 Görevden alınmasının tamamen yerel siyasi entrikalar sonucu olduğunu ifade eden Divarcı, 2002 yılından bu yana partisinin ilkelerine bağlı kaldığını ve örgütçü anlayışını sürdürdüğünü dile getirdi.  Divarcı, görev süresi boyunca Cumhuriyet Halk Partisi’ne sadakatle hizmet ettiğini ve siyasi baskılara boyun eğmediğini vurguladı. Ayrıca, ilkesiz hareket edenlerin sadece böyle manevralarla kendisini durdurabileceklerini düşündüğünü, ancak her zaman demokrasi mücadelesi içinde olacağını ve CHP'ye hizmet etmeye devam edeceğini söyledi. Kendisini dizayn etmeye çalışanların ise bu girişimlerinde başarılı olamayacaklarını ekleyerek, siyasi mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğini ifade etti. Son olarak, Divarcı, "Mevki ve makamdan güç alanlar, bir gün o imkânlar ellerinden gittiğinde partili kalacaklarını görecekler. Ben ise her zaman Cumhuriyet Halk Partisi'ne hizmet etmeye devam edeceğim," diyerek açıklamasını sonlandırdı.
CHP Burdur Eski Merkez İlçe Başkanı İlyas Divarcı, görevden alınmasının ardından yaptığı ilk açıklamada, kendisine karşı "ayak oyunlarıyla" antidemokratik bir operasyon yapıldığını belirtti.

 Görevden alınmasının tamamen yerel siyasi entrikalar sonucu olduğunu ifade eden Divarcı, 2002 yılından bu yana partisinin ilkelerine bağlı kaldığını ve örgütçü anlayışını sürdürdüğünü dile getirdi. 

Divarcı, görev süresi boyunca Cumhuriyet Halk Partisi’ne sadakatle hizmet ettiğini ve siyasi baskılara boyun eğmediğini vurguladı. Ayrıca, ilkesiz hareket edenlerin sadece böyle manevralarla kendisini durdurabileceklerini düşündüğünü, ancak her zaman demokrasi mücadelesi içinde olacağını ve CHP'ye hizmet etmeye devam edeceğini söyledi. Kendisini dizayn etmeye çalışanların ise bu girişimlerinde başarılı olamayacaklarını ekleyerek, siyasi mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğini ifade etti.

Son olarak, Divarcı, "Mevki ve makamdan güç alanlar, bir gün o imkânlar ellerinden gittiğinde partili kalacaklarını görecekler. Ben ise her zaman Cumhuriyet Halk Partisi'ne hizmet etmeye devam edeceğim," diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.