Yeni doğan skandalı komşuya da sıçradı: Peki Burdur'da durum ne?

DÜNYA 20.10.2024 - 11:47, Güncelleme: 20.10.2024 - 18:42 372 kez okundu.
 

Yeni doğan skandalı komşuya da sıçradı: Peki Burdur'da durum ne?

Türkiye’yi sarsan "yenidoğan çetesi" skandalı devam ederken, Antalya'da özel bir hastane ile ilgili bir ihbar üzerine soruşturma başlatıldı.
Bu skandalla ilgili olarak İstanbul ve Tekirdağ’da toplam 19 hastane ve sağlık şirketi kapatılmışken, Antalya ve Alanya’daki özel hastanelerin durumu da merak konusu oldu. Antalya’daki İddialar Antalya'da özel bir hastane Suna ve Sancak Serik çiftinin 2017'de bebeklerini kaybetmeleri üzerine suçlandı. Baba Sancak Serik, bebeklerinin doğduğunda sağlıklı olduğunu, ancak hastane tarafından yanlış bilgilendirildiklerini ve bebeklerinin bakımsızlıktan öldüğünü iddia etti. Bebeğin ölümünden sonra yapılan suç duyurusunda ise ne yazık ki kovuşturmaya yer olmadığı kararı verildi. Ancak, son günlerdeki skandallar üzerine Serik ailesi, dosyanın tekrar açılmasını talep ediyor. Şu an itibarıyla Antalya ve Alanya’da başka hastanelerin de bu skandala karışıp karışmadığına dair kesin bilgiler bulunmuyor. Ancak özel bir hastane ile ilgili soruşturma devam ediyor ve olayın boyutu genişledikçe başka isimlerin de ortaya çıkma olasılığı var. Burdur'da ise henüz bir suç duyurusu yapılmadığı bilgisine ulaşıldı.
Türkiye’yi sarsan "yenidoğan çetesi" skandalı devam ederken, Antalya'da özel bir hastane ile ilgili bir ihbar üzerine soruşturma başlatıldı.

Bu skandalla ilgili olarak İstanbul ve Tekirdağ’da toplam 19 hastane ve sağlık şirketi kapatılmışken, Antalya ve Alanya’daki özel hastanelerin durumu da merak konusu oldu.

Antalya’daki İddialar
Antalya'da özel bir hastane Suna ve Sancak Serik çiftinin 2017'de bebeklerini kaybetmeleri üzerine suçlandı. Baba Sancak Serik, bebeklerinin doğduğunda sağlıklı olduğunu, ancak hastane tarafından yanlış bilgilendirildiklerini ve bebeklerinin bakımsızlıktan öldüğünü iddia etti. Bebeğin ölümünden sonra yapılan suç duyurusunda ise ne yazık ki kovuşturmaya yer olmadığı kararı verildi. Ancak, son günlerdeki skandallar üzerine Serik ailesi, dosyanın tekrar açılmasını talep ediyor.

Şu an itibarıyla Antalya ve Alanya’da başka hastanelerin de bu skandala karışıp karışmadığına dair kesin bilgiler bulunmuyor. Ancak özel bir hastane ile ilgili soruşturma devam ediyor ve olayın boyutu genişledikçe başka isimlerin de ortaya çıkma olasılığı var.

Burdur'da ise henüz bir suç duyurusu yapılmadığı bilgisine ulaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.